Intre doua vacante mai jucam putin teatru – Actelier

“In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele pe care le ai.”  ( Josh Billings)

Stii cum este treaba aceea cu zona de confort? Magia se intampla atunci cand  iesi din zona asta si se aplica atat in business, cat si in ceea ce faci in timpul liber.

Ai incercat sa mergi singur intr-o vacanta si sa iti faci prieteni pe drum?

Ai incercat sa vorbesti in fata unui public mai mare decat mama, tata, bunicii si pisica despre meseria ta?

Acum ceva timp, daca ma puneai sa vorbesc in fata unor oameni despre ce imi place sa fac in viata de zi cu zi stii ce se intampla? Faceam tot posibilul sa deleg pe altcineva care sa faca asta, dupa ce ii explicam cu patos (in privat) ce are de zis.

magic zone

Lucrurile au inceput sa se ingreuneze cand munca a inceput sa presupuna interactiunea cu oameni care mai de care. Aici intervin mai multe intrebari pe care ar trebui sa mi le pun: Cum ma prezint? Cat de organizata sunt? Cat de atenta la detalii? Cum stau cu munca in echipa? Cat de receptiva si maleabila sunt?

=> de cele mai multe ori, in interactiunea noastra folosim tehnici pe care le invata studentii de la Teatru: respiratie, mimica, gestica, atentie, coordonare, concentrare, creativitate, memorie.

Ceea ce trebuie sa stii este ca pentru rezultate notabile si pentru iesirea cu usurinta din zona de confort care este ca un zid pentru interactiunea cu oameni necunoscuti trebuie sa combini toate tehnicile de mai sus. Aici intervine Actelier, care te ajuta sa capeti incredere si sa iti atingi adevaratul potential.

Proiectul care este menit sa ne ajute in cele 3 luni de curs (12 sedinte) a fost ini?iat de Eduard Haris, producator independent de film si tanar antreprenor, caruia i s-au alaturat Mihai Muntenit si Camelia Pintilie, doi actori cu experienta atat in teatru si film, cat si in comunicare.

Unul dintre principiile atelierului este “go with the flow” si se axeaza pe experienta directa si neregizata. “Antrenamentele” vizeaza atentia, prezenta creativitate si spontaneitatea. Toti cei prezenti au acelasi scop: invatarea. Asa ca nu ai motive sa dai inapoi sau sa te frustrezi.

“In momentul in care te cunosti foarte bine stii exact ce puncte sa atingi ca sa mergi mai departe” (Crina Semciuc)

Inscrierile la workshop sunt deschise pe site-ul oficial al proiectului pana la data de 20 noiembrie 2014, iar costul de participare este de 300 de euro, achitabil in rate. Cursurile incep in ziua de 24 noiembrie.

Hurry up! Hai sa fim colegi si sa invatam cum sa facem business intre doua vacante! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii