1988 – anul de maximă glorie și prosperitate de când am ales să luminez viața celor care mă cunosc

2007 – virtualul a apărut în propriul peisaj, când am deschis conturile de Facebook și Twitter, chiar cu un an înainte de a mă muta în București din micuțul oraș de munte unde am crescut – Cîmpulung Muscel. Ziua în care am pus picior muntenesc în capitală a coincis cu prima mea zi ca angajat în cadrul Metropotam.ro – locul unde m-am format și cu oameni cărora le voi fi recunoscătoare pentru lecții/ răbdare/ spirit în care m-au format.

2008 – primul meu blog unde înșiram mărgele – după care am continuat cu blogspotu’ meu preferat. Și acum probabil ai înțeles de unde vine pasiunea pentru online (pentru Social Media în special).

2013 – începuturile mele ca om de publicitate. Probabil ai auzit de iLeo, GMP Advertising, Digital Star – unde am fost parte din echipele de Social Media sau chiar am reprezentat o întreagă echipă. După posibilități.

Ca să înțelegi: până la examenul de Capacitate am participat la tot ce se putea legat de Matematică. Am ales profil Uman pentru anii de liceu. Până la examenul de Bacalaureat puteam să jur că voi da la Medicină pentru a călca pe urmele bunicii. Am dat la Litere pentru a călca pe urmele bunicului => indiferent ce gânduri am pentru mine, urmez tot instinctul și nu îmi fac niciodată planuri (oricât de nasol ai crede că este asta pentru viața cuiva). De aceea, peste 5 ani mă văd… probabil făcând cu totul altceva. 

2019 – am susținut (și voi continua să o fac) primul curs de Facebook Ads, în care am transmis participanților ceea ce am învățat eu să fac în toți anii de Agenție. Compus din 5 module, a câte 3 ore fiecare. Mă laud cu acest lucru deoarece am depășit mai multe limite din propria-mi minte (cel mai mare și singurul meu dușman – care contează): frica de a vorbi în public, teama excesivă de penibil, teama de a nu mă face înțeleasă.

Prea multă vorbă strică și time is money, drept care… să ne citim cu bine!

Mă găsiți și aici:

LinkedIn

Facebook Profile & Facebook Page

Twitter

Instagram

Pinterest

13 thoughts on “Despre mine”

  1. Bravo Corina. Sunt madra ca ai fost colega cu mine in facultate(atat cat ai fost). Multa bafta in continuare…poop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *