Cat creier sa nu ai sa iti aduci 3 copii suspecti de ADHD 🙂 intr-un restaurant, si pe langa ei, sa iti mai iei si cainele?

Asta s-a intamplat la Bran, intr-un restaurant ce se vrea respectat… copiii alergau in jurul mesei noastre si cainele ii latra (probabil in limba lui le spunea sa stea cuminti, ca ii deranjeaza pe restul de 100 de oameni prezenti la fata locului J…)

Catelusul era dragalas, intr-adevar. Totusi. . .

Seful de sala… mare om mare caracter! Te duci si il rogi frumos sa trimita pe cineva sa iti ia comanda, ca ti s-a luat sa astepti, si primesti un raspuns minunat: “nu ati asteptat suficient”. Dhaaa. Ce inseamna suficient? Trebuie sa iti treaca foamea?

6 thoughts on “Interzis: animale, copii si sefi de sala!”

 1. Ceea ce n-ai inteles tu este ca avem de-a face cu un comportament managerial de exceptie: asteptarea este voit prelungita pentru ca foamea sa creasca si comanda sa fie mai bine apreciata gustativ – mai bine echilibrata in termeni de bacsis, deci.:P

  cat despre copii, trebuie sa stii ca si ei erau parte din plan: te enervezi si vrei sa pleci, vei elibera, deci, masa mai iute pentru urmatorul client ;))

 2. @sorin ar putea s anu mai fie, daca lumea ar da dovada de bun simt. pun pariu ca alora nu le-ar fi placut sa pateasca asa ceva.

  @stefan ne-a cam trecut foamea, believe me. bacsis, noroc cu sefu’ generos. :))/ ocupam cam mult loc, intr-adevar.. 18 persoane.

 3. Si totusi de ce n-ai plecat de la restaurantul respectiv daca nu tolerai atmosfera de acolo, de ce ai stat si ai inghitit chestiile astea ? Pun pariu ca pe langa acel restaurant mai era inca unul la care te puteai duce.
  Daca plecati puteati sa le transmiteti un feedback si la 18 oameni cred ca se simtea. :))
  In Romania fiecare isi pune intrebarea: “De ce sa fac eu ceva de care sa beneficieze cei care vin dupa mine?” si iti dai seama cum raspunde.

 4. Asa as fi facut si eu-as fi plecat.Insa ei erau f multi si n-au putut.Adica ar fi putut daca erau hotarati.

 5. @CDG , @bograma daca plecam, pierdeam timpul pana ajungeam la alt restaurant si pana comandam, + in doua ore aveam sedinta 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *