Nu le-oi fi avand io cu politica, dar sa fim seriosi… sa zici tu, persoana fizica (not really), crin antonescu – numele tau de scena: “Vreau sa fiu presedinte pentru ca TREBUIE”… e chiar jenant.

si eu vreau sa fiu presedinte. pentru ca POT. de data asta am ratat ocazia. dar promit ca peste 5 ani sa candidez. imi fac si partid. de dreapta (adica o sa merg tot timpul pe drapta, ca asa m-a invatat mama :)) ). imi fac si cont de twitter! -mai ales. e ultima “fitza”… daca ma supar imi fac propria mea tara pe care sa o guvernez cum vreau. si asa e la moda…

chipurile duminica ma duc la vot. i-am promis Simonei ca o sa iau un pix si fac o rubrica separat “@SimonaStanescu- VOTAT”, asta asa, sa am si io parte de 15 minute de celebritate. poate apar si io la OTV! :))

2 thoughts on “Politica… and stuff”

  1. Spunea cineva ca dupa o analiza a tuturor discursurilor din campanie de pana acum, s-a observat ca TREBUIE a fost cel mai folosit cuvant. Asta in primul rand pentru ca e un cuvant care scapa de responsabilitati politicianul si care totodata mobilizeaza. Pentru Antonescu, acel trebuie n-a fost folosit chiar asa rau. Gandeste-te ca acea prima parte a fost una mobilizatoare, a fost partea in care el a dat cel mai bine, iar exemplul trecut prin istoria votului si ajuns la "nu vreau sa votez cu geoana ca sa scap de basescu" explica folosirea acelui trebuie in contextul dat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *