Numele meu este Corina-Maria Scheianu si va rog ca data viitoare cand mai doriti sa organizati un eveniment sa aprindeti lumina inainte. Ceea ce a fost aseara in Kristal s-a numit “marea … (fill in the blank) Dacia Sandero Secret Party“.

Nu cred ca este posibil ca la intrare sa existe lista de firme doar cu litera “O”. Eu veneam de la o firma cu M 🙂 Iar la garderoba… stiti voi!

Cand va mai trece prin minte sa faceti un eveniment atat de mare, dar fara sa ganditi, jucati NFS 30 min.

Va multumesc,

zi buna

12 thoughts on “Dragi organizatori,”

 1. Pingback: Auras
 2. Sa inteleg ca nu ti-au gasit numele pe lista de la intrare? Si ai avut vreo problema sa intri la party? Ca din cate zici mai sus a fost totul ok la intrare, din moment ce ai ajuns la garderoba…. intr-adevar nu zic ca a fost cel mai reusit eveniment organizat vreodata, dar din ceea ce scrii se intelege cu totul altceva…

  1. Moni, ne gasim si aici, tot cu comentariu pozitiv, desi party-ul a fost un mare fail. Dar tu esti perseverenta si stii sa folosestii gugal ca sa gasesti blogarii aia rai care au scris de evenimentul in care presupun ca ai fost implicata.

   la pariu ca daca dau niste click-uri aflu si la ce agentie lucrezi ?

  2. Draga Auras,

   Cred ca ai o problema si intr-o noapte ai visat ca ai fost detectiv.. eu zic sa te mai calmezi si sa iei lucrurile mai usor… nu am idee despre ce agentii vorbesti si alte asemenea lucruri…am fost la acel party cu prietenii mei si mi-am spus parerea proprie si personala… cat despre alte blogurile despre care scriai mai sus, eu zic sa ai grija cand spui ceva si sa iti intemeiezi afirmatiile pe niste dovezi…Pana atunci, toate cele bune!

 3. Intr-adevar Moni, locatia a fost minunata. Locuri de parcare suficient, putin noroi (ca sa nu ne uitam de unde ne tragem) si in showroom (pardon, CLUB), inca mai erau urme de cauciucuri Volkswagen. Sincer, ala nu poate fi considerat un club de fite.

  P.S.: Cu bunavointa Corinei, ti-as putea face un traceroute la I.P. sa vad din ce agentie iti dai cu parerea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *