Am vazut Limitless – un thriller ce provoaca dependenta –  in Cinema City din Tomis Mall – daca aveti drum, recomand: sambata seara sunt doar 5 ametiti la film :))

httpv://www.youtube.com/watch?v=X3U9RsXeJ3w

Eddie Mora (Bradley Cooper – frumuselul din The Hangover), un scriitor ratat, este parasit de iubita si  isi da seama ca nu mai are nici o iesire si ca viata lui nu are nici un viitor. Lucrurile se schimba complet atunci cand fratele fostei sotii (cu care a avut o casnicie de 5 minute) ii ofera un drog de laborator – NZT  care permite creierului sa fie utilizat la 100% din capacitate (in mod normal, omul foloseste doar 20% din masinarie).

Datorita acestor pastile “magice”, Eddie are din ce in ce mai multe “foldere” bine organizate, incarcate cu informatii pretioase, din absolut orice domeniu, astfel ajungand expert financiar si atragand atentia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), un foarte important om de afaceri. Totul devine si mai palpitant in momentul in care actorul principal incepe lupta pentru a face rost de alte doze, secretul sau fiind dezvaluit.

Filmul este mai degraba un film de actiune, un thriller plin de suspans pe care nu aveti voie sa nu il vedeti, mai ales daca va plac filmele cu  substrat, cu subiect spectaculos si ce starnesc usor interesul.

One thought on “What if a pill could make you rich and powerful?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *