Fauna defineste totalitatea vietuitoarelor din regnul animal care traiesc intr-o anumita regiune sau areal geografic

Flora reprezinta totalitatea plantelor (regnului vegetal) care cresc intr-o anumita regiune sau areal geografic.

(Wikipedia)

Vine o vreme in viata unui om cand – pentru a fi cu inima impacata ca nu a trait degeaba – trebuie sa vada ce se intampla dincolo de usile de sticla, globurile de cristal si canapelele din lounge-ul locului in care toata spuma (aia care se duce repede), fauna si flora industriei de chirurgie estetica si producatoare de masini se aduna.

Tu – om cu credinta in suflet si teama de Dumnezeu – te opui, zici nu si nu, insa odata si odata tot  trebuie sa o faci si pe asta.

Ei bine, J&B – care incearca modest o repozitionare – a organizat aseara (8 aprilie) Start a Party in clubul ce ofera perspective de viitor – BELLAGIO.

A mimat cantarea trupa Sensor, insa Raluk se pare ca are voce chiar foarte buna live.

Am avut masa rezervata aproape de intrare, in zona Backstage pentru presa. Parea un colt rupt de lume, unde fetele (cu mici exceptii) erau imbracate decent, nu se anuntau inundatii provocate de gurile cascate dupa vreun fundulet aratat “neintentionat”. In momentul in care te indepartai de acea zona, intrai in Jungla! – toata lumea pipaia pe toata lumea, erai sorbit din priviri (sau pai, in functie de posibilitati).

In cazul in care intentionezi sa calci pragul, pregateste-te sa vezi:

– fetite dulci care intind de un pahar de ceva – orice e colorat este admis – in dreptul intrarii. Morala: nu ai cum sa ratezi ceva daca stai acolo. Cine vine-pleaca trece … prin tine

– mademoiselle cu silicoane de toti banii

– atarnatoare pe post de breloc la cheile vreunui SLK

– fustite scurte. Atat de scurte ca nici pana la buric nu mai ajung

– baietei veniti cu bunica iubitele in etate

– fluturatori de portofele

Fiind un loc atat de bogat in fauna si flora, nu exista specii pe cale de disparitie pentru ca se si inmultesc. Adesea la baia fetelor.

Daca asta este “viata de club”, opriti timpul, vreau sa cobor!

xoxo

Ce mai cauta lumea:
  • ce este fauna

2 thoughts on “Fauna si flora de club”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *