Cand esti mic si nu ai habar despre ce se intampla in jurul tau, parintii incearca sa iti ghideze pasii catre ceva ce pare a ti se potrivi. Ei bine, mama mea s-a gandit ca ar fi minunat sa fac balet, pentru ca avea acasa o mica rasfatata, mai ceva ca toti copiii din neamul Bulandra. Mi-a cumparat cele necesare si a trimis odorul pe maini straine, doar doar s-o prinde ceva de el. S-a prins.

Un an mai tarziu (prin ’93) am renuntat la acest mod excelent de a-mi petrece timpul liber, datorita unor probleme de sanatate. De atunci, s-au ivit multe ocazii de a dansa, insa niciuna nu a semanat cu cealalta: fiecare profesor avea stilul lui de dans, in care eu ma regaseam mai mult sau mai putin.

Ei bine, acum cateva zile am primit o propunere de nerefuzat. Gratie, datorita, multumita Nicoletei “Nico” Gavrila si a campaniei Gillette Venus, timp de 8 saptamani Bursucu’ (Adrian Cristea) se va stradui sa faca din cele cateva fete inscrise in program niste zeite. Si tare mi-e teama ca o sa reuseasca!

__

Mai jos voi scrie despre fiecare curs la care am participat, cu update-uri saptamanale:

– Joi, 23 iunie – meet Bursucu – un tip cu atat de mult umor incat nu stiu daca mai mult am dansat sau am ras. Asta in timp ce ne invata pasii de SALSA.

– Joi, 30 iunie – Salsa + Cha Cha = love. Mai ales dupa o zi full de stat pe scaun la birou. Putin cam grele intoarcerile la Salsa pentru ca ai mai avea nevoie de inca 3 picioare pentru a-ti mentine pozitia verticala ๐Ÿ™‚

– Joi, 7 iulie – Cha Cha cat cuprinde. 1-2-3… la 2 pornim! ๐Ÿ™‚

– Joi, 14 iulie – Cha Cha + Samba = epuizare totala! Omul asta scoate untul din noi din ce in ce mai mult ๐Ÿ™‚ Astazi am primit si vizita Andreei Balan, ceea ce probabil ne-a facut sa dam tot ce aveam mai bun. Oboseala

– Joi, 21 iulie – Samba nu este ceea ce pare. E un dans minunat atunci cand il privesti. Si atat. Ai nevoie de mai mult de 2 picioare pentru a-i face fata! Astazi ne-am reimprospatat memoria cu ce am facut pana acum si … e de bine. Suntem niste zeite!

– Joi, 28 iulie –

P.S. Inca nu imi revin dupa aflarea faptului ca Bursucu este cu numai un an mai mare decat mine! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *