Pentru ca vine weekendul si multi dintre voi raman in Bucuresti sa infrunte caldura, m-am gandit sa va scot din casa si sa va trimit intr-un loc foarte dragut, cu terasa si mancare traditionala “ca la bunica acasa” – Restaurantul babadochia de pe Visarion (Romana)

Si pentru ca m-am gandit ca e vara si banii merg pe hainute si alte prostioare, va ofer un voucher de 70 de lei, valabil pana in data de 24 iulie 2011.

Pentru a intra in posesia lui va trebui sa imi spuneti care erau mancarurile copilariei gatite de bunica sau mama voastra si care inca va mai “bantuie”. πŸ™‚

DDL: 22 iulie, ora 12.00

Va pup si … pofta buna! πŸ™‚

UPDATE: Castigatoarea voucherului este Bibi

6 thoughts on “Restaurant babadochia – CONCURS”

  1. Pai, e foarte simplu la mine. (Io, mi-s din Alba, de loc, dar locuiesc in Bucuresti)
    Nu-mi scot din minte si n-am mai mancat de cand eram mica, pup cu curechi.
    Pupul cu curechi il facea bunica-n cuptorul de paine, afara in curte.
    Dupa scoaterea pitelor(painilor) introducea in cuptor pupurile πŸ™‚ cu curechi sau cu urda si marar.
    Pupul este aluatul care ramanea, caruia i se dadea o forma, iar inauntru se introducea curechiul(varza) si putin piper sau urda si marar πŸ™‚ Nu am mai intalnit nicaieri si nu am mai mancat. Mi-e tare dor sa mai simt gustul asta …yamiii

  2. *Colarez. Asa-i zicea bunica, asa-i zic si eu. Un soi de gris cu lapte, cu ingrediente ramase inca secrete. Era o nebunie, ma certam cu verii, nu care cumva unul din noi sa manance mai mult.
    **Chiselita, careia mamaie ii zice si acum chisAlita sau lapte de bou. N-am inteles niciodata de ce lapte de bou, cu atat mai mult cu cat figureaza cu o cu totul alta reteta. Chiselita e o “mancare” de prune dulce si buna!
    Gata, ca deja mi-e pofta!

  3. Cand merg la restaurant, mai intai arunc ochii pe paginile cu desert. Daca au galusti cu prune, sunt fericit !

  4. Cand merg la bunici, mananc mult. Ii anunt ca vin in vizita, si bunica prepara tot felul de bunatati. Si chiar si daca nu
    anunt venirea mea, mereu are ceva bun de mancare. Moldoveanca, se cunoaste ! Ultima oara, a facut o prajitura cu mere, care s-a mancat ca painea calda. Dar preferatele mele raman sarmalele. Doamne, ce bune sunt !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *