Incep prin a va spune ca de 2 ani am pe telefon doua sunete de apel: Morcheeba – Enjoy the Ride si Parov Stelar – Chambermaid Swing. Asta dupa ce mi-am downloadat toate albumele celor doua trupe (nu, nu le-am platit! bad girl!)

Concertul ce a avut loc aseara nu a fost ceva nou pentru publicul din Ro, avand in vedere ca ambele trupe au mai fost pe plaiurile mioritice cu diferite ocazii. Insa niciodata in aceeasi seara.

Anuntati de catre The Amsterdams la ora 01.00, Morcheeba au avut o intarziere spectaculoasa de 4 minute, insa si-au spalat pacatul deschizand concertul cu “The Sea”

Ca de obicei, Skye a declarat ca rochia pe care o purta este facuta de ea. Daca nu m-a pacalit, ma duc la ea sa imi faca vreo 2-3 rochite, ca pare talentata. A propos, numele real al vocalistei este Shirley Klaris Yonavieve Edwards, are 39 de ani si si-a inceput cariera a varsta in 1994, iar in 2010 s-a alaturat din nou trupei Morcheeba, dupa o perioada solo.

httpv://www.youtube.com/watch?v=VnCS25z18pI

Cum am beneficiat de tratament VIP, la ora 1:35 am plecat cu mic cu mare in Backstage-ul Parov Stelar, unde am avut ocazia sa ii cunoastem pe cei care fac acea muzica vibrant.

Nu mult inainte de ora 3, Parov Stelar Band au urcat pe scena – pe rand, in nori de fum si au impartiti energie in stanga si in dreapta, astfel ca nimeni nu a simtit ora tarzie, ci doar vibratiile muzicii. Solista (care ne-a uimit cu miscarile ei) Cleo Panther a inceput prin a le sugera celor din public sa faca “The Booty Shake” si oamenii s-au conformat – cum era sa refuzi o asa prezenta feminina? Ca la final sa declare ca zilele acestea implineste 8 luni de cand si-a facut debutul in trupa, debut ce a avut loc pe o scena din Romania.

Daca vor mai veni in concert la noi (si sigur o vor mai face), fiti cu ochii pe saxofonist – Max The Sax. Stie meserie :))

httpv://www.youtube.com/watch?v=fpEmIUFXJK0&feature=related

Cred ca cei de la TM Live au stiut ca ii voi iubi maxim cand au chemat in Romania 2 din trupele mele preferate. Pe aceeasi scena. La fel si Finlandia care a fost la inaltime invitand o mana de oameni de seama sa le fie alaturi in cadrul concertului si pe care sa ii rasfete cum au stiut ei mai bine.

Cateva fotografii foarte reusite aici

2 thoughts on “Morcheeba & Parov Stelar @ Sala Polivalenta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *