Vine o vreme in viata unui brand cand trebuie sa demonstreze ca se poate mentine pe linia de succes pe care parea sa mearga si parea cel mai cool de pe piata. Insa lucrurile nu stau intotdeauna asa si se mai intampla si sa scadem in ochii consumatorilor.

Dupa cum probabil ati auzit sau ati participat, aseara a avut loc Desperados Wild City Party – ultima din acest an, la Fabrica Electrica (Candiano Popescu 2, Bucuresti – reper: intrarea principala a Parcului Carol). Un eveniment in mod cert mai putin reusit decat precedentul (care m-a convins sa stau la coada sa ma marit cu 3 fete si un baiat).

Mai jos voi puncta cateva aspecte care mi-au atras atentia si care m-au facut oarecum sa ma simt depasita de tipurile de petreceri ce au loc mai nou.

MUZICA:

Norzeatic si Khidja – clar nu mai inteleg muzica din ziua de azi si imi doream sa ajung cat mai repede la iPod-ul meu drag cu Michael Buble, Morcheeba, Parov Stelar, Train si U2. Pe vremea mea nu se “cantau” d’astea si parca era mai bine. Sau nu le auzeam eu si timpanul mi-a trait fericit pana… la 23 de ani;

ROA – imi pare rau sa o spun, insa daca mai merg la un concert cu ei imi voi intari convingerea ca sunt fumati;

Dub Pistols – dragii de ei au reusit sa imi mai aduca si mie zambetul pe buze si sa imi faca picioarele sa se mai miste putin 🙂

Per total nu a fost foarte rau, insa se putea oare sa nu exagereze cu volumul pseudo-muzicii, astfel incat sa ne intelegem om cu persoana?

ATMOSFERA:

Oamenii nu aveau chef de zbantuiala pana sa urce pe scena Dub Pistols. Adevarul este ca la cum vorbeau cantau celelalte trupe, nu prea era o atmosfera antrenanta. Intr-adevar, animatoarele erau intr-un fel! Intr-un mare fel 🙂

MINUSURI:

– Cei care aveau bratari “VIP Desperados” aveau un singur beneficiu: Desperados la discretie. Si atat. Nu lounge, nu loc unde sa iti lasi haina (nu e chiar vara), nu un loc aproape de scena unde sa se aseze in caz de oboseala cronica.

– Garderoba? Este putin trist sa stai cu haina in mana toata seara. Nu e vara, drept pentru care nu puteam sa vin fara ea.

– Nu am simtit atmosfera wild decat atunci cand a trecut o tipa cu un piton galben miscator pe langa mine.

PLUSURI:

– Nu au existat momente moarte – intre trupele ce au urcat pe scena au fost mini-spectacole cu fachiri simpatici/cu tatuaje prost inspirate si fete ce nu prea stiu cum e sa ai si oase.

– Au mers pe aceeasi linie in alegerea locului de desfasurare: neconventional.

 

Multumesc McCann PR pentru invitatia VIP.

6 thoughts on “Desperados Wild City Party”

  1. Da, adevarat, dar asta ne-a dat ocazia sa ne intalnim pentru prima data asa ca chestia asta ar trebui adaugata la plus-uri!

    Cu respect George (amicul lui Serban)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *