Azi m-am hotarat sa vorbesc despre EL – acest povestitor despre care multi stiu insa putini cunosc; acest om care cum te prinde cum te ia la o discutie in care numai el vorbeste; rar spre deloc intalnit prin blogosfera autohtona, caruia cuvantul ii este frate – mai ales cand dintr-unul iti face pe loc un roman.

I-am descoperit amuzamentul si stilul in relatari in Redescopera Romania si evident ca nu am putut rezista in fata articolului cu care a participat la BlogJuan, drept pentru care tocmai si-a asigurat votul meu categoric si sustinerea mea neconditionata (asta pentru ca inca ma mai gandesc ce mita sa accept).

Il sustin pe Augustin Radu pentru ca prin postarile lui interminabile nu inceteaza sa ma surprinda si pentru ca fiecare poveste este un fel de Inception – mai are inca 12 la mijloc. :))

Pasaje din “Povestea porcului romantic” – cu care sigur va castiga:

 – “in loc de candelabre am luat niste sticle de bere in care am infipt niste lumanari bandajate cu schotch pentru ca erau mai stramte decat gura sticlei. Si am cumparat si niste spaghete, sos uncle ben’s si kaizer de la nonstopul de la parter”

– “Pantaloni albi nu am avut de unde sa fac rost asa ca am zis sa compensez cu muzica de calitate”

– “prin usa intredeschisa se vedea patul pe care facusem o forma de inima din petale iar eu nu aveam in cap decat un singur gand, cum naiba sa incalzesc atata lapte?”

Mai aveti nevoie de motive pentru a-i fi si voi alaturi lui Augustin Radu in aceasta competitie?

P.S. in fotografia de mai sus Dragos Asaftei a surprins un moment in care stimabilul pupa o Scheianu – ceea ce nu demonstreaza decat ca ar fi trebuit creata categoria speciala amuzanto-romantic in care sa se inscrie si sa castige numai el. LoL.

3 thoughts on “Amuzant cu A de la Augustin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *