Acum ceva vreme am prins gustul plecarii si asta nu este ceva nou pentru cei care ma cunosc. Si pentru ca grupul LipaLipa* este ceva fin si cu oameni alesi pe spranceana, am hotarat ca in fiecare luna sa plecam undeva, numai acasa sa nu stam.

Am ajuns la concluzia ca ne dorim o croaziera si am gasit tot felul de oferte, care mai de care, insa niciuna nu imi facuse cu ochiul – ori ii lipsea cazarea, ori transportul pana la barcuta si cum eu pun mare pret pe love at first sight, pe GoTravel mi-am facut de cap si am facut o lista cu croaziere din care imi este cam greu sa aleg – ambele au pretul de pornire 229 euro/persoana.  Le puteti considera wishlist pentru ca vine Mosu’ luna viitoare si las la alegerea voastra unde sa ma/ne trimiteti (norocul meu este ca biletele sunt dus-intors 🙂 ):

MSC Fantasia: Cea mai frumoasa nava din lume, conform descrierii

MSC Splendida: Genova – Katakolon – Heraklion – Marmaris – Izmir – Pireus – Palermo – Civitavecchia

Sursa foto

Iar daca insistati si va doriti sa ma faceti intr-adevar fericita, ma puteti trimite in lumea mea roz si pufoasa: Disneyland!

Hai ca nu sunt pretentioasa, iar ca sa nu ziceti ca sunt fata rea, accept si alte recomandari de locuri si agentii carora sa le calcam pragul, desi cred ca e cam hotarata treaba! 🙂

——-

*LipaLipa = grup de oameni entuziasti, cu dor de duca si cu ceva economii in portofel, care au refuzat sa accepte banalul cotidian si o taie din jungla Bucuresteana de cate ori au ocazia. Grupul numara 10 membri si este precum o secta: daca vrei sa ajungi aici trebuie sa treci niste teste de genul: o ata din mantia Papei, o aschie din sania lui Mos Craciun, bancuri bune cu ornitorinci si crocobauri etc.

One thought on “O croaziera cu de toate?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *