Pentru ca in ultima perioada am numai obiceiuri sanatoase (nu mai mananc prostii si m-am apucat de sport) nu puteam sa lipsesc de la deschiderea showroom-ului Kettler in Romania. Aici puteti gasi echipamente de fitness colorate si simpatice, dar si o piscina exterioara la fel de colorata.

Organizatia a fost infiintata in anul 1949 cu o bicicleta de alumiu si 6 oameni. Pentru ca pun calitate si stil la dispozitia celor care isi doresc sa faca sport, s-au extins in peste 60 de tari si numara de 500 de ori mai multi angajati (pentru cei care au terminat Litere, asta inseamna peste 3000 de capete de om)

Gama de produse KETTLER include: echipamente de fitness (biciclete eliptice, biciclete, benzi de alergat etc); biciclete (intreaga gama, inclusiv biciclete de oras si biciclete electrice); mese de tenis (echipamente de calitate si accesorii); jucarii pentru copii pentru un stil de viata activ (jucarii pe roti, articole pentru locurile de joaca) si mobilier de gradina (realizat din aluminiu, rasina si fier forjat). Mai nou, KETTLER ofera si trei noi linii de accesorii foarte simpatice: pentru echilibru, antrenament si forta

Kettler

Occidentului 3 (vis-a-vis de McDonald’s Buzesti – ironic, nu?)

One thought on “Showroom Kettler Romania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *