In cazul in care va intrebati ce anume este Spisska Nova Ves si cu ce va poate schimba perceptiile despre lume si viata, va spun eu: Locul unde va puteti incepe Noul An cu zambetul pe buze si fara dor de casa.

Reteta fericirii:

Se iau 14 oameni simpatici: Subsemnata, Simona Stanescu, Matilda Tanascov, Lucian Marin, Bogdan MarinAndrei Talos, Andrei Basoc, Andrei Cismaru, Andrei Crivat, Adrian Zabava, Madalina Andrei, Andreea Burlacu, Andrada Radu, Adriana Mihalache – nu intrebati cum am reusit sa ne descurcam cu atatia Andrei…

Se stabileste locul intalnirii si destinatia si se pun in masini. Li se dau biscuiti, chipsuri si apa. Dupa gust.

Este necesara alegerea unei localitati din afara tarii, preferabil la munte. Se recomanda Spisska Nova VesSlovacia.

Tratament:

Aplicat in perioada 28 decembrie 2011- 4 ianuarie 2012, persoanelor mai sus mentionate li se ofera nelimitat si fara drept de apel: AquaCity Poprad, Squash Center, Spišský hrad Castle, Slovenský raj (Raiul Slovac).

Daca pe durata sejurului vi se face pofta de ceva bun, incercati Garage – un loc amenajat intr-un mare fel sau Pizza Bombapofta de WiFi nu poate fi satisfacuta aici.

Recomand BenGay pentru durerile de maini cauzate de “vorbirea” limbii locale, iar daca vreti dovada ca tratamentul a dat roade, aruncati un ochi aici sau duceti-va mai repede sa vedeti muntii Tatra!

4 thoughts on “Spisska Nova Ves sau Cum sa faci oameni fericiti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *