Ultima data cand am fost la un salon de infrumusetare stiti foarte bine ca lucrurile nu au decurs ca la carte, vina fiind a personalului ce a dat dovada de incompetenta. Cu toate acestea, am hotarat sa mai dau o sansa si sa particip la evenimentul de lansare a salonului Glamour – Piata Victoriei. Aici ni s-a explicat fiecare procedeu in parte, am inteles ce si cum este bine pentru corpul nostru in functie de obiceiurile zilnice, drept pentru care sunt viitorul client fidel al salonului Glamour Victoriei si doamnele de acolo beneficiaza de toata increderea mea.

Si pentru ca nu as vrea sa merg singura la rasfat, ofer un voucher in valoare de 150 lei (pentru servicii de remodelare corporala) persoanei care imi va povesti o experienta cu o astfel de metode de “infrumusetare” sau de ce si-ar dori sa incerce 🙂

Deadline: luni, 6 februarie, ora 12.00

UPDATE: Castigatoarele sunt: zvera si Andreea S.

7 thoughts on “Voucher Glamour – Concurs”

  1. Pai e simplu…ca orice femeie imi doresc sa arat bine …si la momentul actual am cateva kg in plus de care as vrea sa scap cat mai repede si cred ca aceste tratamente mi-ar fi de folos in lupta mea cu ele :).Am incercat pana acum doar electrostimulare …nu pot sa zic ca e foarte eficienta in slabire ci mai mult in contratcarea muschilor si elasticitatea pielii.

  2. Eu nu am kg de pierdut, nici de adaugat iar dupa ce ne-ai speriat (si responsabilizat) tu cu patania, m-as gandi de doua ori (cel putin!) ce si cum vreau sa-mi remodelez. Nu prea sunt o clienta fidela a saloanelor, unele chestii ma amuza teribil, mai ales cele detaliate si oarecum “academice”, venite din partea unor fatuce care vor sa vanda (si atat!) niste produse/servicii, sa scoata si ele un banut pt ca nu au salariu fix ci isi iau comision din fiecare operatiune, or so I was told. In afara de epilat/pensat, dau cu subsemnata ca nu am fost la salon cu alte trebi. Parol, sa nu includem aici accidentele legate de par, in care paratii sunt niste oamini – cica vopsitori, tunsori de capre, care-si spun hair stylisti, altfel nu imi explic de ce dupa prima spalare parul meu arata mult mai rau decat la dus/inainte de tuns. Asadar, pt mine ar fi o experienta cel putin interesanta – e ceva total nou, never done before, dar voi cere desfasurator cu ce mi se va face exact acolo, ca sa fiu sigura ca nu voi fi schingiuita, nu=mi va arde senbiloasa piele, alba ca spuma laptelui si fina ca o petala, o sa pot respira si pt restul vietii mele si nu o sa raman fara vreun organ sau cu organe disfunctionale. Daca se poate sa mi se faca abdomen patratos – primesc, piele hidratata si tonifiata – iarasi, nu ma supar, vreun masaj ar fi binevenit (si masseur-ul sa imi zambeasca prietenos), rasfat – primesc, ca sunt cam sperioasa din fire, mai ales cand e vorba despre corpul meu, pe care-l voi purta ca pe cea mai frumoasa rochie si de acum incolo, caci degetzustele mamicutzii si ale taticutzului si invataturile de bine cu “mai bine naturala” trebuie pastrate cu sfintenie. N-as scrie aici despre experientele mele horror cu parul, let’s stay positive. De ce sa ma alegi pe mine? Pentru ca sunt sincera si dc nu imi convine ceva le invart pe alea de nu se vad, vin cu fisa postului si cu toata documentatia, pentru ca te vei distra pe cinste cu glumele mele de salon, I’m very entertaining cand vine vorba de chestii pe care nu le-am mai facut vreodata (a se citi cumva din frica si oarecare nervozitate) si, nu in ultimul rand, nu sunt vreo pretioasa ci admit ca sunt perfectibila, adica si infrumusetabila (sper:) Salu!

  3. I need some pampering in my life! Si chestii noi – februarie va fi luna in care incerc toate tampeniile pe care nu le-am incercat pana acum :)) Asa ca un masaj ar pica la tanc!

  4. Tot datorita voucher-lor am incercat diferite aparate si proceduri (pretul lor real este cam piperat pt unele persoane) care m-au ajutat mai mult sau mai putin sa slabesc. Impachetarile au fost mereu foarte relaxante…parca ma simteam mai bine si mai usoara. Electrostimularea nu are niciun efect cel putin la mn. Cavitatia si radiofrecventa sunt cele mai bune proceduri improtriva celulitei si a depozitelor mari de grasime. Le-am incercat si jur ca abia astept inca o oferta buna pe site-urile de reduceri colective pentru a le cumpara. Un alt tratament pe care l-am facut sunt masajele anticelulitice care m-au scapat de aspectul de coaja de portocala. In perioada asta imi doresc cateva masaje anticelulitice care sa ma ajute sa obtin rezultatele dorite mai repede decat daca as merge doar la sala. De se sa ma alegi pe mn…pentru ca stiu ce vreau si pentru ca nu consider ca rezultatele se vad doar stand intinsa si transpirand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *