News flash! Chuck Norris este in vacanta in Maldive, motiv pentru care iarna asta este din ce in ce mai grea. Nu mai putem astepta sa dea el zapada din fata casei noastre printr-un singur *blink*, asa ca puneti mana pe lopata si dati o mana de ajutor.

Desigur, nu se va face instant primavara, asa ca putem face gasca, ne mobilizam, aprindem lumina si mergem la lopatit. Ionut Oprea (Standout) propune sa ne strangem sa dam zapada din jurul unui spital – de exemplu. Pe Twitter oamenii se organizeaza pe hashtag-ul #damzapada – nu aveti scuze! De asemenea, colegul hoinaru a facut niste bannere pentru cei cu spirit civic. Indrazniti!

A propos, nu numai baietii lopetesc! Aveti mai jos un exeplu demn de urmat, ati inteles?

Romania este acum un mare bulgare de zapada. Cand se va topi va fi o situatie destul de trista. Si nu mai este mult pana la primavara.

Si decat sa dai banii pe abonament la sala, luna asta poti face sport in fata casei/ blocului/ whatever. Este mai eficient si unde-s mai multe lopeti, puterea creste si zapada nu sporeste 🙂

2 thoughts on “Iarna-i grea, omatu-i mare…”

    1. :)) Intrarea in blocul meu este dintr-o strada mai micuta si mai simpatica. Asa ca ma tine sa lopetesc. Am incredere ca pentru bulevard primesc ajutor din partea ta :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *