Se dau urmatoarele situatii:

1. Sosesc extraterestrii pe Pamant si organizeaza o conferinta secreta. Prietenul tau cel mai bun are bilet de acces pentru doua persoane la acest eveniment. Te roaga cu cerul si cu pamantul sa il insotesti, iti explica avantajele si dezavantajele, iti promite loc in primul rand si fotografii in backstage. Refuzi.

2. Acum un an planuisei ca toata luna august sa o petreci pe plaja in Tenerife cu prietenii din facultate. Ca in vremurile bune. Se stabileste de comun acord ca biletele de avion sa fie cumparate sambata seara intre orele 19.00- 20.00. Nu poti, ratezi vacanta.

3. Te-ai gandit sa iti schimbi complet stilul de viata si incepi cu un job nou. Interviul a fost programat la o cafea, marti seara de la 19.30. Nu te duci, iti ratezi cu brio dream-job-ul.

4. Ti se face rau, esti pe moarte. Nu poti sa mori. Nu ai timp de asta.

5. Ultimul concert ever al U2 are loc in orasul tau, joi XY martie, ora 19.00. Este formatia pe ale carei melodii ai facut prima oara dragoste, ai cucerit-o pe cea mai populara tipa din liceu, ai invatat pentru cel mai greu examen. Il ratezi.

De ce?

Intre acele ore este baita copilului – eveniment de importanta intergalactica si ce nu suporta amanare.

Foto

(Subiect dezbatut in Masina Timpului in momente de maxima luciditate)

10 thoughts on “Baita copilului”

  1. Sincer sa fiu, decat sa imi urle toata noaptea dupa aceea, pentru ca nu i-am facut eu baitza si i-am dat peste cap programul, prefer sa ii pierd pe U2! 😉

    Semnat – Un tatic

  2. Iata ca s-a gândit tot “sexul frumos” sa atentioneze cat de fraieri sau fraieriti sunt unii tatici care cred (de fapt, mai bine zis, le-a fost implementata aceasta idee in creieras de o jumatate obosita de teatru) ca daca nu participa la o baita, pierde nu stiu ce eveniment important din cresterea fabuloasa a purelului. Speculatii. Baita copilului e precum spalatul acestuia pe manute inainte de a merge la masa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *