Zilele acestea m-am apucat de vizionat seriale si am inceput in forta cu un serial imprevizibil, cu un deznodamant imposibil de precizat si o poveste singulara si inedita – Episodes. Doi scriitori de succes britanici sunt contractati sa reproduca pe pamant american serialul lor, “Lyman’s boys”. In continuare serialul va suferi mari modificari de structura, continut, nume (va fi redenumit “Pucs”) si actori, datorate lui Matt LeBanc – care joaca propriul sau rol.

Umorul tipic englezesc nu lipseste, find foarte bine abordat, iar mariajul dintre Beverly si Sean va deveni spe final un trio cu Matt LeBanc la mijloc. La propriu.

S1, Ep1
Sean si Beverly Lincoln sunt un cuplu fericit, producatori ai unui serial de succes din Anglia. In cadru unui eveniment, un presedinte al unei televiziuni din State ii convinge sa se mute in Los Angeles pentru a filma un episod pilot pentru serialul lor, adaptat pentru americani. Curand, acestia isi vor da seama ca Merc – producatorul – nici macar nu le vazuse opera, astfel ca ceea ce creasera ei avea sa fie complet modificat.

S1, Ep2
Sean si Beverly incearca sa se obisnuiasca cu ideea de a-l avea pe Matt LeBlanc in rolul principal, cu toate ca acesta nu se potriveste nici ca varsta si nici ca intelect cu ceea ce aveau ei in plan. Cum toata lumea mintea fara sens cu privire la ceea ce insemna acest serial, Beverly realizeaza ca mai bine isi pastreaza prietenii “de forma”, decat sa ii transforme in dusmani.

S1, Ep3
Beverly nu il poate suporta pe Matt si se pare ca sentimentul este reciproc. Cu toate acestea, sotul ei leaga o stransa prietenie cu Matt si ea se simte exclusa.  Mai tarziu, Beverly afla cat de “mare” este Matt.

S1, Ep4
Sean si Beverly se duc in mijlocul noptii sa il scoata pe Matt dintr-un bar din afara orasului, deoarece acest era urmarit de paparazzi si nu tocmai treaz. O insiruire de intamplari o imbuneaza pe sobra Beverly si il aduce pe noul prieten in casa lor pentru a-si petrece noaptea in liniste. Aceasta transformare nu va dura insa mai mult de un episod.

S1, Ep5

Sean este atras de Morning Radolph, bibliotecara din serial. In timp ce acestia impreuna cu Matt sunt la un eveniment caritabil, Beverly si Carol – asistenta directorului televiziunii impart un joint si povestesc despre barbatii din vietile lor.

S1, Ep6
Convinsa fiind ca Sean are o aventura cu Morning, Beverly isi face bagajele sa plece inapoi in Anglia si ajunge in patul lui Matt, in urma unui accident.

S1, Ep7
Sean soseste acasa la Matt pentru a-si lua ramas bun si isi da seama ca acesta are o aventura cu sotia lui.

S1, Ep 8
Ca la inceput, toata lumea minte pe toata lumea in privinta serialului Peck’s. Decizia de a ramane in L.A. pentru continuarea serialului este lasata in coada de peste.

Astept cu nerabdare sa vad seria 2 a acestui sitcom – incepand cu 1 iulie 2012, ce va avea 9 episoade.


httpv://youtu.be/rdxWx7a-Jjs

Casting:

  • Matt LeBlanc – Matt LeBlanc
  • Stephen Mangan – Sean Lincoln
  • Tamsin Greig – Beverly Lincoln
  • John Pankow – Merc Lapidus
  • Kathleen Rose Perkins – Carol Rance
  • Mircea Monroe – Morning Randolph

Durata: 30 min / episod

One thought on “Episodes – Sezonul 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *