Cand eram io mica si simpatica (adica acum foarte putin timp) nu ma uitam dupa masini, nici dupa trenulete. Pasiunea mea erau avioanele. Am mai crescut si nu m-a preocupat neaparat sa invat cate ceva despre “inaripate”, cat sa imi fac drum prin/pe langa aeroporturi si sa privesc avioanele aterizand sau decoland.

O perioada am locuit in Aviatiei. A fost perioada preferata datorita faptului ca era aeroportul aproape si cum scoteam capul pe geam sigur prindeam o aterizare.

Nu stiu cum si prin ce metode cei de la AventuraCard au aflat ca avem prin blogosfera oameni care sunt cu ochii pe cer si au facut ei o magie si PUF! Ne-au invitat sa ne dam talente de piloti On Air :). Pentru ca online-ul nu ne mai ajunge.

RazvanBB, pe langa talentul organizatoric si la montat camere GoPro stim-noi-cum, se descurca de minune la miscarea regulata a hamacului. (Am vazut io in filmele americane ca banda aia gri cu care a lipit el camerele de filmat este intrebuintata si la alte nebunii nu tocmai de buna credinta… #asaincepe sa imi fie teama de RazvanBB, va zic!)

Hoinaru nu rade la glumele lui Auras pana nu face un comentariu si mai amuzant.

Cabral este … Cabral! Nu ai cum sa fii trist in preajma lui. Pur si simplu nu ai cum!

Vlad Petreanu ne-a lasat mosteniri, insa nu a fost cazul sa intram in posesia lor. Din fericire.

Anne-Marie face fete-fete cand nu se mai simte in siguranta.

Andra este foarte greu de convins cand nu vrea sa faca ceva. Insa puppy-eyes nu dau gres niciodata. Aaa, comunica telepatic cu Bogdan. Ei sigur au facturile mici la telefon.

Alex Conu face fotografii si cu avioane, ceea ce il apropie de perfectiune in ochii mei

Anca Tinc stie atat de multe despre avioane incat as lua-o acasa

14 thoughts on “AirBloggers sau Cum sa te dai in avioane”

    1. Uite, nu sunt sigur ca poti sa dai un raspuns la intrebarea asta aici, dar daca nu, da-mi pls un reply pe mail? Cat e de accesibila partea asta financiar? Poti sa mergi doar in “dreapta”? Adica poti sa faci si cursuri pt un brevet de pilot amator? Asta ar putea fi un mega-date: sa scoti o gagica la o tura pe sus.. ๐Ÿ™‚

  1. Mie imi place ca pentru lumea in general asta inseamna aviatia, o tura, doua, daca se poate fara a se respecta reglementarile aeronautice si in majoritatea cazurilor cu piloti insuficient pregatiti al caror brevet nici nu le-ar permite sa faca asa ceva, dar este ‘cool c’mon’ :).
    Frumos, pana se intampla si apoi vai, redescoperim ca traim in Romania si totul se aplica dupa ureche, pana si aviatia.
    La cat mai multe zboruri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *