In ultima perioada am reusit sa lipsesc cu brio din viata virtuala, insa am revenit mai fresh ca niciodata (chm, glumesc!).  Am revenit cu impresii de la un  meci de fussball cu cativa bloggeri simpatici si cu un concurs care va trimite direct la RoNewMedia!

Fussball- ul ie viata mea!

Cata vreme eu sunt in echipa Majoretelor Vesele (adica a celor care stau pe margine si comenteaza, eventual mai si misca masa), fussball-ul este jocul meu preferat!

Care este legatura dintre Fussball si RoNewMedia?

Simplu, Allegro Group Romania. Ei sunt cei care vor duce la conferinta o masa de fussball unde va puteti juca si face campionate in adevaratul sens al cuvantului. Astfel incat va puteti testa abilitatile de jonglat cu mingiuta aia nenorocita! :))

Cum ajungi sa te joci fussball la RoNewMedia?

Imi spui mie de cat timp esti activ in Social Media si ce anume te-a convins sa faci asta, iar eu te trimit acolo reprezentant de seama. Castigatorul va fi desemnat astazi, 15.07, ora 15:15 si va putea asista la toate cele 3 zile de conferinte.

5 thoughts on “Fussball si RoNewMedia”

  1. Blog de prin 2006, Facebook de vreo 4 ani si pe Twitter de pe 15 Iunie 2007 (deci vreo 4 ani). Cred ca a fost o evolutie naturala dupa epoca mirc si yahoo messenger. Tin legatura cu prietenii (mai ales cu cei care sunt la o departare mai mare) si cu familia. Folosesc social media ca tool de a afla noutatile, de a ma conecta cu brandurile pe care le urmaresc dar si pentru a interactiona cu cei din comunitatea online.

  2. Primul blog il am din 2007, cand m-a pus o colega sa imi fac blog, ca ii placeau chestiile pe care le scriam. De atunci am inceput sa citesc bloguri. In 2009 m-am apucat mai serios de blog, mi-am cumparat domeniu propriu. Tot de atunci am inceput sa citesc mai multe despre social media, asa m-am facut cu contul de twitter.

    De ce sunt activ in social media? Pentru ca imi place, pentru ca m-am mutat de la brasov la bucuresti pentru a lucra in domeniu si pentru ca mi-am facut 1000 de cunostinte folosind aceste mediu. Sa nu mai spun de toate experientele pe care le-am trait datorita activitatii mele…excelente si de neuitat.

    And now i’m addicted!

  3. Scurtă poveste de dragoste

    Social media m-a cucerit incet și parșiv. Întâi mi-a luat toți prietenii din adolescență și mi i-a așezat frumos pe rafturile Hi5-ului, rețeaua de care fugim cu toții acum. M-a chemat să îmi expun fotografiile pe deviantart în 2006. A văzut că îmi place muzica, așa că mi-a făcut loc pe last.fm, Youtube și Myspace prin 2007. Cu atâtea lucruri frumoase la îndemână m-am simțit mai inspirată ca niciodată, drept pentru care mi-am deschis primul blog. În 2008, social media s-a gândit că eu și prietenii mei merităm un loc mai curat, pe atunci exclusivist, și ne-am mutat cu toții pe Facebook, de unde n-am mai plecat niciunul. Relația devenea deja serioasă, așa că ne-am reînnoit jurămintele prin LinkedIn, Twitter, Foursquare, Grooveshark și 8tracks în 2010. Tot pe atunci m-am gândit că a venit vremea să ofer ceva în schimb, așa că mi-am dedicat 8-9 ore pe zi (oficial) dezvoltării social media în calitate de copywriter. A mers atât de bine încât în 2011 mi-a fost oferit accesul la Tumblr, rețeaua care mi-e cea mai dragă acum și pe care am nu mai puțin de 8 bloguri.
    Ne merge bine. Social media m-a ajutat să îmi găsesc job toamna trecută printr-un eveniment pe Facebook, iar eu îi ofer în schimb atenția care i se cuvine, zi de zi. Pe lângă micul istoric de rețele de mai sus, mă găsiți pozând și tânjind după mâncăruri pe Foodspotting și Foodie, colecționând de toate pe Pinterest, pe Instagram și G+.

  4. Primul site cred că a fost prin 2005 (edicat unei căntăreţe 😀 ), pe un domeniu free, în 2006 l-am trecut pe domeniu propriu. După un an din cauza timpului care îmi ocupa jobul a trebuit să renunţ. Şi din 2010 am hotărât să renunţ la acel job şi să revin online. Am deschis un magazin online, iar de anul trecut am şi blog, la cererea prietenilor din online-ul Prahovean. Activ pe conturile de Twiiter, Facebook, Google+ şi Pinterest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *