K: Cum am eu o viata atat de misto? Nu pun intrebari al caror raspuns nu vreau sa il aflu.

In partea a 3a a Men in Black, agentii J (Will Smith) si K (Tommy Lee Jones) revin intr-un alt timp, alt univers. Experienta vasta a lui J il lasa totusi in ceata in momentul in care isi da seama ca morocanosul sau partener avea tot timpul pokerface si se intoarce in timp din doua motive: pentru a afla raspunsurile pe care nu i le oferea nimeni si pentru a salva planeta (mai putin important) – J descopera ca in Univers exista secrete pe care K nu i le impartasise niciodata โ€“ secrete care se vor dezvalui treptat pe masura ce actioneaza in echipa cu (acum tanarul agent) K (Josh Brolin).

Am avut un moment de: “Era tac-su, mah!” – de, intuitia feminina. De asemenea, trebuie sa stiti ca sunt destule momente YUCK in prima parte a filmului. Insa o sa vedeti ca pana la final lucrurile se schimba atat de mult incat se trece la emotional.

Apare si Lady Gaga in acest film! Are 5 secunde de faima in momentul in care sunt afisati extraterestrii disparuti. Mi se pare de super succes sa apara asa si sper ca pe scena din Romania sa stea mai mult ๐Ÿ™‚

Un film regizat de Barry Sonnenfeld. Rolurile principale: Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Jemaine Clement, Michael Stuhlbarg si Emma Thompson. Scenariul: Etan Cohen – se bazeaza pe o poveste din volumul de benzi desenate Malibu Comic (de Lowell Cunningham).

De retinut:

– Cea mai destructiva forta a Universului: zaharul regretul.

– Mick Jagger a veni pe planeta aceasta sa se imperecheze cu pamantencele.

– Andy Warhol este unul dintre ei.

– daca vreti sa nu suparati universul, nu spuneti niciodata “Boris The Animal”. Este simplu: “Boris” ๐Ÿ˜‰

– baby Will Smith

– httpv://youtu.be/LIDwgpBh0Aw

Un film pe care trebuie neaparat sa il vedeti in Samsung IMAX la Cinema City Cotroceni!

4 thoughts on “Men in Black 3 – 2012”

  1. Foarte misto melodia. Abia astept sa vad si eu filmul asta, ca prea au investit in promovare ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *