Locuri diferite. Evenimente diferite. Oameni diferiti. Toate acestea au avut si numitori comuni: au provocat voia buna si au lansat intrebarea Cat de departe te-ai duce in lumea asta pentru a-ti da seama ca ai cei mai simpatici prieteni si cele mai tari cunostinte?

Weekendul trecut am fost pana unde se agata harta Scotiei in cui. Weekendul acesta am fost in Oradea. Greu de tras concluzia ca atunci cand vine vorba de plimbat eu sunt prima, nu?

Dupa un drum care teoretic ar fi strabatut intr-un miliard sase sute de ore si o Luna care se vedea absolut minunat, am ajuns in locul unde aveau sa se desfasoare Zilele Cetatii Oradea – pentru ca oamenii de aici s-au gandit ca este nevoie de mai mult de un festival pe an (ma refer la Toamna Oradeana – anul acesta va avea loc a 21a editie).

S-au strans aici bloggeri din toata tara, parca selectati pe spranceana astfel incat sa nu prindem un moment in care cineva sa nu aiba afisat zambetul pe buze. Astfel, au fost doua zile de alergat/ vizitat/ relaxat in care am pus pe trupurile noastre zvelte cel putin 2 kilograme de la atat de mult ras.

Sambata, 07.07

Treasure hunt – cu ocazia acesta am mers pe mijlocul strazilor, le-am aratat oradenilor cum se traverseaza pe diagonala si pe rosu (ne cerem scuze daca v-am dat emotii, dar asa se face).

In cadrul competitiei, echipa “bucurestenilor” s-a clasat pe ultimul loc, insa ceilalti cu siguranta si-au dorit mai mult victoria, iar noi am vrut sa fim draguti. Pana la urma, oamenii nu ii retin decat pe cei de pe locul 1 si pe cei de pe ultimul loc. Asa am auzit io.

Duminica, 08.07

Dupa o zi precedenta petrecuta in soare, era momentul sa petrecem tot in soare, insa la piscina. Ce s-a intamplat aici nu este de povestit nici macar nepotilor ­čÖé

Drumul de intoarcere a fost pe cat de trist (pentru ca am plecat dintr-un loc linistit, cu oameni minunati), pe atat de rapid. Imi doream sa mai stau cel putin o saptamana acolo pentru a-mi reincarca bateriile, nu am putut sta decat 3 zile. Acum nu pot decat sa astept Toamna Oradeana sau sa ma urc intr-un tren cu destinatia “lumea draguta cu oameni minunati”

httpv://youtu.be/W_kiV_SOKmw

3 thoughts on “Goana printr-o lume draguta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *