Pentru ca era singurul weekend liber in care chiar nu stiam ce sa fac, m-am ales rapid cu un program incarcat si iata cum a trebuit timp de cateva ore sa zambesc, sa ma incrunt, sa rad cu pofta si sa … aleg fotografii (partea cea mai grea).

Vinovata: Sabina Cornovac, sustinuta de Pepsi Romania.

Intamplator sau nu, studioul foto in care am fost “rapite” se afla pe strada Frumoasa, la numarul 56. Acolo l-am gasit pe Marcel Cristocea aranjand, mutand si modificand decoruri, lumini si alte nebunii pentru a face 4 fete fericite: subsemnata, Andra Zaharia, Raluca Popa si Lavinia Biberi (care este cel mai mare dusman al pozelor in care apare)

Lucica Radu ne-a facut frumusele si numa’ bune de pozat. A durat ceva mai mult pentru ca intre timp noi trebuia sa mai si radem. In majoritatea timpului cu lacrimi 🙂

Marcel este cel mai calm fotograf pe care l-am  intalnit, explica pe intelesul oricarui afon in ale fotografiei de ce face asa si nu altfel, de ce ne da 30 de fotografii acasa si nu pe toate cele 300. La sugestiile Sabinei, mi-am luat sifonierul cu mine. Aveam nevoie de 2 tinute, insa eu sunt Balanta si nu cred ca mai am nevoie de alte scuze.

Mi-a venit randul la sesiunea de “Headshot” (nu, nu ne-a omorat nimeni). “Umarul spre mine. Barbia ridicata. Capul un pic in fata. Mai in fata! Acum povesteste-mi: vrei sa pleci si tu din tara?” Si asa am lasat eu emotiile si am inceput sa ma conformez: trebuia sa zambesc frumos. Partea cea mai grea a fost cand auzeam “Incrunta-te”. Nu stiu sa fac asta!

Dupa cele cateva ore care au trecut incredibil de rapid, ne adunam toate 4 pentru o fotografie de grup. Iata ce a iesit:

Despre Marcel Cristocea puteti gasi informatii aici: site, Facebook si Twitter.

5 thoughts on “Stii sa te incrunti? Eu nu!”

  1. Eh, eram eu intr-o perioada mai delicata. :)) oricum, perfectionista sunt de cand ma stiu.

    Ma bucur ca am avut o sambata frumoasa impreuna si sper sa ne bucuram din plin de toate pozele facute. (De toate!) 😀

  2. No, initial m-am amuzat citind unele chestii , ulterior m-am tot zgait la tot felu de reclame subliminale si la un moment dat am realizat ca nu fac altceva decat sa urmaresc reclame.

    M-am dezabonat, te-am pupat!

  3. In zilele noastre se cauta oameni ce stie sa amime orice loc, mi se pare ca fiind un dar, aceasta abilitatea de apreciat de catre toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *