Multumita autoritatilor extrem de inspirate, astazi s-a intamplat un preview a ceea ce ne paste de 1 Decembrie in minunata Capitala: trafic deviat aiurea in tramvai, oameni nervosi, ingramadeala pe strazi si in autobuze, prea multe masini circuland pe prea putine strazi.

Si pentru ca primii afectati sunt cei care aleg sa mearga la birou cu autobuzul, iata cum va fi cu RATB-ul de 1 Decembrie:

– ne ingramadim 50 in primul autobuz, desi in spate mai este unul care are fix aceeasi ruta

– toata lumea este cu capsa pusa: “Va rog sa faceti liniste! Platesc 50 de lei lunar ca sa merg in liniste, nu cu voi (doi batranei) vorbind!”

– “Nu merg la serviciu, doamna! Merg la table in Cismigiu. Si ce daca e aglomerat? Nu ma grabesc nicaieri, eventual ratez primul joc” – deci de ce sa stau eu cuminte acasa cand este haos in oras? Mai bine imi arunc sacosa pe un scaun si ma deplasez catre prietenii mei din parc.

httpv://vimeo.com/54279136

Multumesc pe aceasta cale autoritatilor care au decis ca LUNI este o zi perfecta pentru a inchide strazi centrale. Intr-adevar, daca faceau repetitiile in weekend nu ii baga nimeni in seama.

7 thoughts on “Cu RATB-ul de 1 Decembrie”

  1. Am asteptat un autobuz 50 minute!! Nu mi s-a mai intamplat niciodata. Si cand a venit. au venit inca trei! Teribil trafic. Abia astept si ziua de maine, yeyyy!

  2. Noroc ca au fost anulate celelalte repetitii. Mor oameni de foame si noi facem repetitii pe banda rulanta, sarbatorim cu bani multi si deviem traficul celor care vor sa ajunga la munca… Doar noi ne ocupam de serbari, nu cu munca !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *