Un zambet este suficient. O bucurie mai mare nu pot sa am.

Este acea fata luminata si acea sclipire-n priviri… este tot ce-mi doresc. Este acea tresarire a sufletului pe care o observi cu coada ochiului la cel din fata ta. Este acel moment in care il faci fericit. Este acea tresarire impercetibila cand cel de langa tine primeste un dar. Da, este darul tau. Este ce-i oferi tu ca el sa fie fericit. Este bucuria pe care poti sa i-o faci prietenului tau apropiat. Este surpriza pe care el o asteapta dar nu e convins ca se va intampla. Este darul.

Darul inseamna sa rupi ceva din sufletul tau si sa-i completezi sufletul lui/ei. Este ce-i lipsea sa aiba o zi minunata. Dureaza putin, dureaza o miime de secunda dar va ramane cu o amintire minunata.

Nu obiectele sunt cele care ne umplu viata. Momentele si secundele de fericire sunt cele care ne raman adanc intiparite in memorie. Trairile intense din momentul in care daruiesti ceva nu se pot uita. De cele mai multe ori uitam ce am daruit dar nu uitam emotia momentului.

Nu uitati sa daruiti… e un sentiment minunat.

—-

Inspiratie pentru zambete aici – veti gasi idei de cadouri pentru Craciun, pentru cei dragi.

Pe mine (dar si pe cei care ma vad purtandu-le) ma fac sa zambesc produsele de mai jos. Nu au cum sa nu iti insenineze ziua! set caciula manusi fular

3 thoughts on “Darul – un sentiment minunat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *