Cand cuvintele vin prea tarziu

Uneori in viata toate vin prea tarziu. Numai moartea vine intotdeauna prea devreme. (Zaharia Stancu – Ce mult te-am iubit)

Suntem zi de zi intr-o goana dupa succes. Suntem fericiti cand ne verificam conturile, cand ne cumparam o bucata de material cu eticheta scumpa, cand mancam la restaurante despre care se scrie in reviste.

De parca despre asta este viata.

Cautam zi de zi Dumnezeu stie ce, ne dam cu parerea, ne contazicem, exageram, ne enervam, suntem frumosi, suntem urati, suntem atenti, suntem distanti, vrem sa fim acceptati ti facem orice pentru asta. Insa nu realizam ca toate se intampla langa ai nostri, in grupul fiecaruia.
Cu ei langatine poti face orice si poti trece peste toate, discutand si invatand cate ceva de la fiecare, pentru ca fiecare dintre ei are ceva de spus…

Daca ai iubire de oferit, ofera fara a te gandi de doua ori.

ithinkitstoolate

Sursa foto

Este secolul vitezei si totul se intampla intr-un ritm ametitor! Pune mana pe telefon si suna-ti amicul/ ruda cu care nu ai mai vorbit de ceva timp. Intreaba numai ce mai face. Spuneti ce aveti de spus pana nu este prea tarziu. Sau degeaba.

 

its-too-late

Sursa foto

Acum ceva timp a rulat la TV un spot Vodafone care se incheia cu ”Vorbele pe care nu le spui se uita”. As completa cu ”sau va fi prea tarziu pentru a le mai spune vreodata”.

Bucurati-va de lucrurile marunte, de persoanele din jurul vostru. Iubiti, ganditi-va la ce va face fericiti si aplicati, mergeti acolo unde va doriti sa mergeti. Fiti onesti si acordati sanse – intocmai cum doriti sa vi se intample voua. Zambiti! Nu costa!

Invatati sa va traiti clipele. Nu se mai intorc si nici nu raman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii