World War Z (Ziua Z: Apocalipsa)

Mama Natura este criminal in serie – ii place sa ucida cu creativitate. Si, ca oricarui criminal, ii place sa fie cautata si descoperita. Cand ai impresia ca ai gasit-o iti arunca un virus care sa te dea inapoi.

Gerry Lane (Brad Pitt) – fost investigator ONU-  este blocat in trafic alaturi de familie  – ce este ciudat in toata scena este ca strazile sunt pline de politisti. #asaincepe

Din senin oamenii incep sa se atace unul pe celalalt – astfel propagandu-se un virus ce ii transforma in creaturi salbatice. Originile acestui virus sunt necunoscute, iar numarul celor infectati creste vazand cu ochii, devenind de acum o problema globala.
world-war-z-609370l

Nu va mai spun nimic despre ce se intampla, pentru ca TREBUIE sa mergeti sa il vedeti. Preferabil 3D, pentru efecte maxime – nu cred ca am mai vazut un film care sa ma lipeasca de scaun. De mai multe ori.

Privit din avion, World War Z semana cu I am Legend (parerea mea) si nu cred ca este numai Brad Pitt cauza pentru care mi-a placut foarte mult acest film. World War Z (Apocalipsa) are tot ce i-ar trebui pentru a va tine cu sufletul la gura timp de aproape 2 ore: actiune, efecte speciale, rasturnari de situatie, creaturi care nu iti vor genera tocmai vise cu unicorni si curcubeie – Zombie multi multi si urati.

Va recomand sa faceti o vizita la Cinema City cat mai curand.

—-

Extra:

– numarul 23 este mentionat de 5 ori. Pentru cei care nu stiu, eu am o ”problema” cu acest numar.

– ”- Sh*t happens… – The doctor will agree with you”

– Personajele sot-sotie nu au verighetele la fel. Probabil le-au pastrat pe cele din viata reala.

– ”Fiecare om sanatos primit intr-un spatiu fortificat este un zombie mai putin”

– ”Daca va puteti lupta, luptati. Ajutati-va unii pe ceilalti. Pregatiti-va pentru orice.”

Ce mai cauta lumea:
  • ziua z apocalipsa online
  • ziua z apocalipsa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii