Ce nu inteleg femeile la barbati?

14 thoughts on “Ce nu inteleg femeile la barbati?”

 1. Nu e dezordine, se numeste “concatenare tip galaxie”. Faptul ca lucrurile nu sunt aliniate nu inseamna ca nu sunt in ordine. Spre exemplu – niciodata nu o sa gasesti cutite de vanatoare in sertarul cu bauturi, la fel cum nu o sa gasesti chiloti in maldaru de incarcatoare. There!

 2. Eu nu inteleg de ce tipa blonda din stanga. Pur si simplu imi sparge timpanele. Si nu e singura. Vad ca e o moda ca femeile din romania, special bucuresti sa fie mai barbatoase, sa vb tare, asa ca rusii. Ce naiba aveti unele de urlati ca peluza sud dinamo? Oricum privirea blondei e cam pierduta…ochi de sticla ?! Cea din dreapta, e mai feminina, parca iti vine sa o asculti.

 3. Salut, ar trebui sa faci ceva cu butonul “Read More”, e pus in coloana cu tag-urile avand aceeasi culoare ca ele… Am citit cateva postari si apoi am realizat ca mai era si o continuare… my fault, but yours too.
  Banuiesc ca folosesti un skin care e deja setat… totusi daca nu reusesti sa incarci un alt buton (ideal ar fi sa il pui imediat dupa ultima fraza din articol) macar coloreaza-l pe cel existent, pentru a sari in ochii celor mai neatenti… ca mine. Make it blue!

  the end.

 4. Cum poti avea experienta de 50 de ani cand tu probabil ai 25-27 , hai maxim 30.
  A fi psiholog nu inseamna a analiza, sau e vorba despre a citit din carti exact ce scrie despre fiecare caz in parte?
  Ca sa afirmi ca ai experienta de 50 de ani, nu ar insemna ca ai avut de analizat in ultimi 50 de ani tot felul de cazuri.
  Plus ca, femeie e schimbatoare, cum poti fi sigura de asta?
  Si pot continua dar nu e asta scopul…

  1. Ionut,
   Imi pare rau ca nu ai prins gluma. Eu am 25 de ani, Anne-Marie tot 25. Impreuna avem 50 de ani si suntem femei, deci stim cum e cu psihologia feminina.
   Got it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii