Cat costa sa fii frumoasa?

A fost odata ca niciodata o zana buna ce isi dorea foarte mult sa ajunga la un eveniment unde stia ca il va intalni pe Prince Charming pe un aproape-cal alb putere.

Se facea ca avea rochita gata calcata si apretata, pantofii erau din lada cu zester si asteptau sa fie incaltati. Zana noastra era foarte foarte talentata in a-si crea tot felul de coafuri sofisticate, insa nu prea stia ea care este treaba cu machiajul. Parca avea doua maini stangi.

Stia si ea ca ochii sunt oglinda sufletului, ca o privire face mai mult decat 1000 de cuvinte, ca un dat din gene la timpul lui a oprit razboaie.

Salvarea ei din acea seara a fost un video pe care l-a vazut in timp ce vorbea cu prietenele ei, ceva mai informate:

http://youtu.be/nxZMoWntX1w

Da, cand in poveste intervine Avon cu ale sale inovatii in materie de frumusete, situatia este salvata!

Oricine poate beneficia de servicii de printesa, oricand, oriunde in tara, GRATUIT!

Te inscrii in aplicatia Avon Beauty Service, aduni inca  14 fete si PUF! The Magic is here, iar printul Charming este ca si cucerit!

Si, pentru ca vreau sa iti demonstrez ca nu numai in povesti se intampla lucrurile bune, te astept sa imi spui daca doresti sa mergi impreuna cu mine la o discutie ca intre fete si o sedinta de make up la sediul Avon din Piata Lahovari, marti (15 octombrie) de la ora 17.00. Voi alege 6 norocoase!

Eu am participat deja la o sedinta demonstrativa si “m-am ales” cu un machiaj de seara intocmai cum ma asteptam sa fie: rezistent, potrivit cu tinuta pe care urma sa o imbrac si cu starea mea.

Ne vedem joi? Haideti sa facem gasca alaturi de Carmen Albisteanu si cititoarele ei! 🙂

3 thoughts on “Cat costa sa fii frumoasa?”

  1. Da, mi-as dori sa merg sa culegem sfaturi despre make-up si sa mai fur cateva trucuri de la un make-up artist profesionist. Discutia ca intre fete e doar un bonus 😉

  2. Adevarul este ca schimba cu adevarat imaginea un machiaj bun , spre exemplu te face putin mai matura machiajul aplicat in pozele prezentate in acest articol(fara suparare).
    E dragut ca inviti pe toata lumea, ma intreb oare daca exista un tratament special si pentru frumusetea parului.
    Ma refer la volum mai exact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii