Cum am folosit Samsung Galaxy S4

Intrerupem putin seria postarilor referitoare la vacanta de iarna din Asia (Dubai, Sri Lanka, Singapore si Nepal) pentru a va spune de ce sunt tare mandra de fotografiile realizate in aceasta perioada.

In fiecare excursie – atunci cand nu calatoresti singur, desigur – trebuie sa existe “tipul cu DSLR” care incearca toate pozitiile lumii in speranta unei fotografii bune, “tipa care nu sta la poze” pentru ca are impresia ca alunita nu se vede bine in soarele diminetii, “turistul japonez” etc.

Desi detin un  DSLR cu care ma mai <prostesc> din cand in cand (in weekenduri), am ales ca in lunga calatorie de 3 saptamani sa nu imi rup mainile sau spatele carand un aparat foto. Si, cum smartphone-ul personal incepea sa faca figuri, am dat putin din coate si am luat cu mine un Samsung Galaxy S4 cu care m-am jucat mai putin cu veleitatile lui de telefon – pentru ca peste mari si tari facturile…, dar mai mult pe post de camera foto cu care am surprins momente frumoase, colorate.

Asadar, mai jos va voi arata cam ce a iesit din combinatia Comoditate + Telefon misto + Locuri colorate

Cum eu nu sunt cea mai tehnica persoana pe care o aveti in News Feed, nu puteam sa imi prind urechile cu cine stie ce setari super-inteligente, asa ca modurile de fotografiere – pe care le voi spune mai jos – au fost mai mult decat suficiente pentru a-mi pastra amintirile in format digital.

Ceea ce ar trebui sa stiti despre camera Galaxy S4 este ca are 13 MegaPixeli si mai multe moduri de fotografiere:

“Dual Shot” permite utilizarea simultana a camerei frontale si a celei din spate, astfel incat sa nu lipseasca nimeni nimeni din poza.

“Drama Shot” ne permite sa vedem diferite momente ale aceleiasi actiuni intr-o singura imagine

“Sound and Shot” permite captarea momentelor speciale inregistrand si sunetele si vocea in timpul fotografieri

“Animated Photo” le permite utilizatorilor sa transforme un scurt filmulet intr-o fotografie dinamica – va spun, veti iubi aceasta functie!

Alte date tehnice ale Samsung Galaxy S4:

– are un display Full HD Super AMOLED, ecranul de 5 inci si 441 ppi facand posibila redarea imaginilor la o calitate uimitoare

– functia “Group Play” ofera posibilitatea de a va bucura de muzica, documente si jocuri impreun? cu cei din jur, fara a fi necesara conexiunea Wi-Fi sau prin retelele operatorilor

– functia “Air Gesture” face posibila schimbarea melodiei pe care o ascultati printr-o simpla miscare a mainii

“Air View” ofera posibilitatea  de a previzualiza continutul e-mail-urilor sau al fisierelor prin simpla apropiere a degetului asupra acestora

– prin aplicatia “S Health” si prin prezenta celor doi senzori incorpora?i, putei obtine informatii esentiale despre zona de confort, despre alimentatie, exercitii fizice, odihna etc.

“Samsung Hub” ofera posibilitatea de a accesa cinci servicii de continut dintr-un singur punct de acces, facandu-l incredibil  de simplu si comod de utilizat

“Samsung Apps” ofera posibilitatea de cautare in aplicatii atat din Samsung Apps, cat si din Google Play.

Acum, ziceti voi ca nu este foarte tare! 🙂

Ce mai cauta lumea:
  • aplicatii samsung galaxy s4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii