Atelierele Paravion – editia 2014

Old Business Meets New Passion

Cand timpul tau liber este dedicat 100% lucrurilor care iti fac placere – se numeste Pasiune.

Cand dedici mai bine de 100% acestor pasiuni si cand oamenii din industria turismului ii intalnesc pe cei care isi doresc sa faca din asta un job full time – se numeste Atelier Paravion.

Anul trecut aceste Ateliere Paravion au constat in 10 echipe de Masteranzi de la Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, fiecare coordonata de cate un blogger de turism. Studentii au putut experimenta etape din munca obisnuita a unui departament de marketing si comunicare al unei agentii de turism online.

Anul acesta, Atelierele Paravion:

– se vor desfasura in perioada aprilie-mai si vor presupune un campionat cu premii care sigur vor stimula creativitatea: Vacante (locurile 1, 2 si 3), premii pentru cel mai creativ si cel mai proactiv student.

50 de echipe de cate 5 – 7 studenti ai Facultatii de Marketing, ASE – Fiecare dintre ei isi va scoate in evidenta calitatile de scriitor, povestind despre o destinatie si gandind o strategie de promovare (pe scurt, ca nu incercam sa vindem “frunza”) a unei destinatii. Sunt curioasa cum vad ei o campanie de acest gen…

– fiecare echipa va fi coordonata de un blogger pasionat de calatorii.

Ei, de aici intervine partea interesanta: in aceasta seara imi voi cunoaste echipa de tineri entuziasti.Se puncteaza creativitatea si potentialul de implementare al ideilor pentru promovarea destinatiilor, asa ca voi ava grija sa ii indrum, sa ii sustin si sa le dau prajiturele, astfel incat sa auda tot poporul cele mai bune propuneri.

Daca vreti sa ii cunoasteti pe cei 300 de studenti sau sa va alaturati proiectului in calitate de bloggeri coordonatori, aruncati un email la ateliereleparavion @ paravion .ro

ateliereleparavion

Am emotii, sa stiti! In primul rand pentru ca nu am intrat niciodata in cladirea ASE-ului si am nevoie de un ghid, in al doilea rand pentru ca ma intorc pe bancile facultatii – dupa aproape doi ani de “pauza”.

Sper ca tricoul de astazi sa ne poarte noroc 🙂

blogger

One thought on “Atelierele Paravion – editia 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii