Pleaca, dar nu-ti uita crema!

Stiu! un calator iscusit nu cara toate prostiile dupa el, in bagaj, ci impacheteaza totul cat mai eficient. Ei bine, la nivel teoretic stau foarte bine, dar practica ma omoara. Sau biletele de avion fara bagaj de cala…

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand plec in vacanta nu prea am loc de multe haine pentru ca 3/4 din bagaj este rezervat unor obiecte la care inca nu am invatat cum sa renunt in favoarea spatiului mai generos. Ca sa intelegeti ce vrea sa zica autorul, iata ce se intampla acum mai bine de 2 ani in viata mea:

 

Acestea fiind spuse, orice crema/ulei/masca de par/mascara/sampon/gel de dus/ruj/crema de maini se lipeste pur si simplu de mine si de genti. 

Asa s-a lipit si noua crema de la Avon- Nutra Effects (cu un ambalaj chiar practic) care inlocuieste cu brio orice tratament complex pe care ar fi trebuit sa il car dupa mine. Si da, sunt tari/zone care au o apa de care nu poti sa te atingi sau daca (printr-o eroare umana) se intampla, ai nevoie de 1kg de crema de fata super hidratanta. De exemplu, daca aveam la mine si in Sri Lanka o crema mai buna decat cea pe care am avut-o, poate nu m-as fi intors acasa cu pielea mozaic – combinatia de praf cu apa ingrozitoare = nu bun.

Pe testate, crema asta isi face treaba si este disponibila in variante pentru toaaaate tipurile de ten. Asadar, bagajul care ma va insoti la Paris va avea cu siguranta mai multe haine si mai putine cosmetice – printre care salvarea de la Nutra Effects.

 

—-

AVON Nutra Effects reprezinta rezultatul mai multor ani de cercetari in cadrul centrului de Research & Development AVON din New York, care are la baza ingrediente cu o putere extraordinara de regenerare: seminte de chia (gamele Hydration si Balance), seminte de rodie (gamele AntiAging 35+ si Advance Antiaging 45+) si seminte de strelitia (gama Radiance). Eu am testat-o pe cea din urma si nu ma mai despart de ea prea curand, e cert.


Asadar, renunta la orice vrei tu din bagajul de calatorie, dar nu renunta la crema. Stiu eu ce zic.

2 thoughts on “Pleaca, dar nu-ti uita crema!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii