Neal Schaffer in Romania

[Atentie, in primele randuri avem niste shameless promo]

In primul rand, sa lamurim un lucru: nu despre mine este vorba in articolul de astazi (nu neaparat) ūüôā

In al doilea rand, sa iti reamintesc un lucru: nu putini sunt cei care stiu ca in timpul meu liber – adica in perioadele cand ziua are 60 de ore – scriu aici Stirile din Social Media, ocazie cu care ma pun si ii pun pe cei interesati la curent cu ce se mai intampla in industrie si cine mai vine cu ceva wow, fara sa inventeze roata.

Ei bine, dupa ce am oferit aceste doua informatii de maxima importanta, dar si facand combinari de N luate cate K, te anunt ca zeul Social Media РNeal Schaffer Рvine in Romania sa ne impartaseasca din intelepciunile lui.

Iata care este stirea zilei, de fapt: voi face live blogging de la acest eveniment. Ceea ce inseamna ca, pe langa emotii, o sa transmit in scris (prin intermediul Marketing20.ro) tot ceea ce spune/ transpira/ mananca/ ne invata Neal Schaffer.

Dar mi-ar placea si mai tare sa imi fii alaturi LIVE. Ce zici? Vrei sa ne vedem la Crystal Palace Ballrooms in ziua de 28 mai?

Daca nu ai invitatie, te poti inscrie aici. 

____

Digital Experts Hub si Learning Network organizeaza conferinta si workshopul sustinute de catre Neal Schaffer Рautor, speaker si profesor, desemnat Top 5 Social Sales Influencers si Top 50 Social Media Power Influencers, in topul alcatuit de Forbes, timp de doi ani la rand.

Unicitatea acestui eveniment o reprezinta, in mod special, seria de workshop-uri ce livreaza continut specific pe care Neal Schaffer il preda studentilor in cadrul Rutgers University Business School Mini Social Media MBA Program.

Ca ‚Äúsesiune-test‚ÄĚ premergatoare acestui eveniment, puteti urmari webinarul in limba engleza ‚ÄúMaximizing¬†Social Media for Professionals and Businesses‚ÄĚ pe care Neal Schaffer l-a sustinut pentru profesionistii¬†romani, pe data de 10 Martie. Webinarul poate fi urmarit aici.

Neal Schaffer este cunoscut social media speaker, autor si creator de succes al platformei de resurse si¬†consultanta in social media pentru afaceri¬†Maximise Your Social, profesor in cadrul Rutgers University¬†unde preda ‚ÄúMini Social Media MBA Programme‚ÄĚ. De la lansarea in Ianuarie 2010 a companiei sale de¬†consultanta in social media, a lucrat cu foarte multe companii, de la start-up-uri si solopreneuri, pana la companii din top Fortune 500 precum si celebritati.

In calitate de autor, Neal Schaffer a devenit si mai cunoscut datorita ultimei sale carti de succes, despre¬†strategia, implementarea si optimizarea social media:¬†‘Maximise Your Social: A One-Step Guide to¬†Building a Social Media Strategy for Marketing and Business Success’¬†(Wiley).

In calitate de social media influencer si speaker la nivel global, Neal Schaffer vorbeste profesionistilor si companiilor in cadrul evenimentelor offline si online. A sustinut conferinte si workshop-uri pe tema social media in America de Nord, Japonia si Malaiezia, dar si in Europa, in orase precum: Viena, Helsinki, Copenhaga, Londra si a acordat consultanta si training clientilor din intreaga lume despre cum sa creeze avantajul strategic in social media pentru afacerile lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii