Cabina ideală

Zilele acestea am hotărât să ies și eu din vizuină, cu o misiune grea de tot: să găsesc o cabină de probă ideală.

Eu am o “micuță” problemă când vine vorba de cabine de probă, din mai multe motive:

 • majoritatea cumpărăturilor se întâmplă ori pe repede-înainte, ori online – și de cele mai multe ori dau greș (detalii, detalii)
 • urăsc oglinzile din Zara. Sunt malefice! Prea luminoase, îmi arată ce nu vreau să văd. Practic, te pregătesc pentru un job în televiziune, pentru că am impresia că adaugă 5 kilograme lejer!
 • unele chiar nu sunt spațioase. Sau poate am eu nevoie de vreo 5 mâini pentru a mă descurca?
 • se întâmplă să nu fie nimeni pe lângă care să te ajute cu mărimi. Trebuie să te schimbi la loc în hainele tale, să te duci să îți iei mărimea, poate chiar pierzi și locul în cabină. Horror.
 • nu aș vrea să discutăm despre cele care nu au agățători sau măcar un scăunel. Nu. Deloc.

Acestea fiind zise, mi-am dat seama că eu nu am găsit de-a lungul vremii o cabină de probă care să mă facă să mă simt cu adevărat excelent (nu includem în discuție cabinele de probă VIP de la Victoria’s Secret, sunt o experiență în sine), însă am câteva cabine ideale în care m-aș întoarce oricând, dar și cărora chiar nu am reușit să le găsesc un defect:

 • cabina telefonică din Londra

cabina telefonica_ londra

 • cabina avioanelor de la Aerodromul Șirna – Clinceni

cabina avion.png

cabina avion_clinceni_2

 • cabina de tractor – poate fi găsită oriunde, important este să ai curaj să dai jos șoferul pentru a-ți face o poză

cabina_tractor

 • cabina VIP din Singapore Flyer. Doar vrei să bei un Singapore Sling în timp ce vezi minunăția asta de stat

cabina flyer_singapore

 • cabina foto de la Singapore Night Safari

cabina foto _singapore

 • cabina telefericului din Brașov

Cabina teleferic_Brasov

Între timp, am auzit că la Sun Plaza (pe plan local – în București, desigur) nu e nevoie să te mai ascunzi de oglinzile care doformează sau să îți faci griji că nu poți intra cu tot teancul de haine: au o cabină virtuală pusă la dispoziția ta până pe 16 octombrie, la parter, de luni până vineri, între orele 17:00-21:00 şi sâmbătă si duminică între orele 12:00 şi 18:00. În ea poți proba pe un ecran virtual tot ce-ți face cu ochiul din toate magazinele mall-ului (este perfectă pentru mine, poate așa mai intru și eu în Zara).

Ca să o testezi trebuie să te prezinți la Info Desk-ul de la parterul mall-ului un bon de cumpărături de cel puțin 100 de lei de la orice magazin de acolo (excepție: valoarea minimă a unui bon din Cora, respectiv Leroy Merlin este de 200 de lei).

Dacă sună tentant, intră pe pagina de eveniment a campaniei, unde găsești detalii și poze ale altor shopaholici.

Dar știi ce e și mai tare? Că probezi, îți faci poze, le share-uiești pe Facebook și… câștigi. Vezi la fața locului despre ce este vorba!

Dar știi ce e mai tare decât cel mai tare? Că pe pagina mea de Facebook vei găsi un CONCURS prin care ofer un voucher de 150 de lei la Hervis.

Sursă foto featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii