Cum te îmbraci de Crăciun

Săptămâna trecută am vorbit despre temperaturile lunii decembrie din diferite orașe, așa că poate ar trebui să discutăm și despre cum să ne îmbrăcăm pentru a nu ne trezi – cum s-au trezit alții (nu dăm nume) – ca floricelele în Bruxelles, în maieu, la 10 grade.

Iată care sunt propunerile mele în ceea ce privește vestimentația în câteva orașe ale Europei, în perioada Crăciunului – sper să te inspire. Și, nu uita, la finalul articolului te așteaptă și un concurs super simplu!

  • Cum te îmbraci în Barcelona

 

Rochie Desigual - 306 lei
Rochie Desigual – 306 lei
Camasa - 198 lei
Camasa – 198 lei

 

  • Cum te îmbraci în Istanbul
Pulover - 162 lei
Pulover – 162 lei
Palton - 378 lei
Palton – 378 lei
  • Cum te îmbraci în Paris
paris
Palton – 220 lei
Palton - 420 lei
Palton – 420 lei
  • Cum te îmbraci în Praga
Geaca - 760 lei
Geaca – 760 lei
Camasa - 110 lei
Camasa – 110 lei

Și acum… concursul!

Spune-mi (într-un comentariu) cum te-ai îmbrăca pentru un Crăciun în Londra, cu exemple de pe site-ul Answear.com (doar vrem să ne dăm și noi seama despre ce e vorba în propoziție).

Toți cei care lasă un comentariu aici (în perioada menționată) vor beneficia de un voucher de 25% pentru prima cumpărătură din 2016!!!

Revino în data de 21 decembrie aici. Îti voi spune dacă ai câștigat un voucher de 300 de lei pe site-ul menționat mai sus, pentru cumpărăturile de Crăciun.

UPDATE!

Câștigătoarea unui voucher pentru cumpărături în valoare de 300 de lei este Mădălina. Felicitări atât ei, cât și celorlalți 10 care au lăsat comentarii, pentru cei 25%.
Revin cu detalii pe email, la adresa cu care ați comentat.

Sursă foto featured

11 thoughts on “Cum te îmbraci de Crăciun”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii