Faci cumpărături online? Hai la GPeC Summit

Poate nu știai despre mine, dar 95% dintre cumpărăturile pe care le fac – fie că este vorba de bilete de avion, haine, lucruri de inclus în bagaj, produse pentru acasă – sunt online. Pentru că nu mă împac deloc cu aglomerația, dar și pentru că sunt cea mai comodă persoană pe care o cunosc și nu am răbdare să caut prin magazine, în timp ce doamne cu educație aleasă cotrobăie prin străfundurile rafturilor și lasă în urmă o tornadă. Pe lângă asta, mai stau și nas în nas cu internetul în fiecare zi, aproape în continuu.

Dacă te simți aproape de ceea ce am descris, atunci prezența ta la GPeC Summit 2017 (16-18 mai) este cumva obligatorie. Iar dacă motivele enumerate mai jos te-au convins, înseamnă că vei vrea invitația pe care ți-o ofer la finalul acestui articol, pentru a prinde un loc chiar în primele rânduri.

 1. Beneficiezi de un conținut premium oferit de experți de talie mondială în Marketing Online și Optimizare a Conversiilor. De exemplu, la ediția GPeC din luna mai 2017 participă: Rob Siefker (directorul echipei de Customer Loyalty Zappos) – cu prezentarea Creating Customer Experiences and Satisfaction that will ensure Word of Mouth Marketing, Tomi Ahonen – considerat “Expertul nr. 1 în Mobile la nivel mondial” de către prestigioasa publicație Forbes și autorul a 12 best seller-uri despre Mobile.
 2. Trei zile primești informații prețioase și îți petreci timpul alături de cei mai buni oameni din domeniu, la nivel local. Practic, dacă ai o întrebare ce te macină, aici este locul ideal pentru a-i găsi răspuns/ soluții;
 3. Ești primul care află trendurile și cum să faci să aduci rezultate din ce în ce mai bune, comportamente în online și viitoare provocări;
 4. 500+ participanți de elită: CEO’s, Marketing Managers, Product & Brand Managers, PR Managers, Web Developers, IT Managers, Sales Managers din randul marilor jucători;

Te-am convins să participi la GPeC Summit în 16-18 mai 2017? Acum ai două variante pentru a participa: 

 • Te înscrii aici
 • Profiți de faptul că pun la dispoziție o invitație pentru un comentariu cu 2 dintre magazinele online preferate – ideal ar fi dintre cele românești. În data de 11 mai îi voi alege persoana câștigătoare! Fii pe fază! 

______

Câștigătorul invitației GPeC Summit mai 2017 este: Anca Maria!

15 thoughts on “Faci cumpărături online? Hai la GPeC Summit”

 1. Preferatele mele sunt altex,ro si elefant.ro.
  Dintre cele straine sunt fan amazon.com si asos.com.

 2. Hmmm, in ultimul timp am luat pentru casa. Emag.ro si Vivre.ro sunt in top zilele astea 🙂

 3. 1. Vegis.ro. Pentru că interesele mele se învârt în jurul nutriției, a alimentelor și produselor de îngrijire bio, dar și a social mediei, consideri că cei de la Vegis știu cum să se mențină pe piața de eCommerce din România. Chiar dacă nu au cele mai mici prețuri, știu să atragă prin promoții, concursuri, newslettere atractive și premii pe măsură + colaborări cu bloggeri. Pe scurt, nu omit nicio pistă și sunt prezenți și-n micro-comunitățile online. Unde mai pui că livrează comenzile de pe o zi pe alta deseori (chair dacă au sediu în Brașov), iar online nu doar că sunt prezenți prin postări și mesaje, dar apleacă urechea și la consumatori.

  2. Zoot- au o comunicare friendly, multe promoții și discount-uri, nebunia cu cabina de fericire, sunt simpatici pe Social Media și mai au și o revistă tare interesantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii