Dracula – escape room București

Dacă ai trecut prin aeroportul internațional Henri Coandă în ultima vreme, atunci ai văzut bunătățile și suvenirurile Art&Craft și pe simpaticul vampirel Vlăduț (în recomandă prunele în ciocolată, cică). Pe lângă vampirelul care face senzație, mai există și colecțiile Transylvania și Bloody Famous peste care merită să îți arunci un ochi la terminalul Plecări și poate chiar să le faci cadou la destinație, acestea evidențiind emblemele României – Dracula, Castelul Bran, Transilvania.

Nu am făcut degeaba această introducere, având în vedere că zilele trecute am ajuns la un escape room (o cameră în care ești închis alături de alți prieteni, iar pentru a ieși trebuie să îndepliniți un obiectiv într-un timp limită) unde am descoperit comorile Contelui din Transilvania.

În inciinta Locked In există 3 camere tematice: Dracula’s secret, Throne Room și VIP Room, iar prima a fost alegerea mea și a echipei mele. Timpul alocat evadării de aici: 1h; timpul în care am reușit să evadăm și să scăpăm de Dracula: 59min – noi când avem un deadline chiar ne ținem de el 🙂

Ce mi s-a părut fun este că primeam indicii din când în când, pe sub ușă – probabil ne vedeau pe camerele de supraveghere amețiți și încurcați în fața unei probleme. Pregătește-te să se deschidă uși care nu știai că există, mirosul de casă veche și podelele care scârțâie să te introducă diiiirect în poveste, camera întunecată și sunetele de fundal să îți dea fiori. Cu adevărat o experiență interesantă, pe care o recomand cel puțin o dată (nu mai participasem la genul acesta de activități, însă făceam pe detectivul când eram mică). 

P.S. pentru că am terminat primii, iar cei dintr-o cameră paralelă cereau indicii, ne-am permis să le scriem unul care sper să nu îi fi derutat: Make love, not war. Nu știm cum l-au primit și dacă au făcut ceva cu el, dar noi ne-am distrat. Sorry, guys!

 

____

Program și prețuri Locked In:

luni – vineri

10:00 – 17:00 : 35 lei/pers (25 lei elevi/studenți)
17:00 – 22:00 : 45 lei/pers (35 lei elevi/ studenți)

sâmbătă – duminică

45 lei/pers (35 lei elevi/ studenți)
Adresa: Str. Radu Vodă 16A, vis a vis de Hotel Horoscop
Haideți! Faceți o gașcă de minimum 4 persoane și mergeți la distracție!

One thought on “Dracula – escape room București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Categorii