Astazi am participat si io, ca tot omu’ interesat de web 2.0, la conferinta organizata de IDG si Republika Interactive. Buna alegere am facut, multumita Dianei Georgescu si celor 2 persoane care m-au suportat atatea ore: Bograma si Caelea. Thx guys, si promit ca data viitoare sa stau la poze.

Pe langa faptul ca m-am intalnit cu cateva persoane pe care nu le mai vazusem de ceva timp (printre care si piticul de Stefan :)) ), am aflat multe lucruri noi cu privire la modalitatile de “exploatare” a web-ului. Si sunt muuuulte, believe me!

Noroc cu umorul lui Bobby Voicu si al lui Mihai Pricope, care au mai descretit fruntile, ca altfel ni se incingeau rau creierii si iesea o tocanita pe cinste.

Locatia (Radisson SAS Hotel)? Ireprosabil! Singurul lucru pe care l-am regretat a fost ca vremea nu a fost de partea mea, ca as fi profitat putin de piscina. Prea imi facea cu ochiul, dar am reusit sa imi stapanesc sentimentele :))

Iata si o poza facuta de Caelea. Asta ca sa va fac ciuda pana la capat ๐Ÿ™‚

4 thoughts on “Web 2.0- Tehnologie si aplicatii”

  1. Maine iti dau si pozele facute la conferinta , prelucate un pic, aranjate, ca la asta cu telefonu mi-a tremurat mana de la AC-ul din sala.

  2. Imi pare bine ca ti-a placut. Eu am aflat o groaza de chestii noi si interesante si cateva la care voi sapa mai adanc. ๐Ÿ˜›

  3. multumiri in numele echipei si ma bucur ca ti-a placut. stay tuned! avem un “data viitoare” in plan ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *