Pasiunile sunt vanturile care umfla panzele corabiei. Uneori o scufunda, dar fara ele corabia nu ar putea merge. (Voltaire)

Acum ceva vreme am primit o leapsa foarte interesanta si astazi am decis sa o onorez povestind ce pasiune mi-as scoate eu la inaintare in cazul in care o luna ar trebui sa imi castig painea fara a avea un birou si apa la dozator.

Am mai multe optiuni:

1.In primul rand as face ceea ce fac acum, ca nu degeaba am terminat o facultate si aproape un master :)) – PR/ Comunicare – pentru cine are nevoie si ofera o masa calda si niste hartii care sa acopere chiria.

2. M-as reapuca de “margelit”, o veche pasiune a subsemnatei. O perioada buna am castigat ceva banuti din asta si cred ca as reinvia pasiunea pentru impletit, migalit, asezat frumos fire si margele din Murano.

3. As face salon de manichiura la mine acasa. Asta este o placere despre care nu prea multe persoane stiau ca o am: sa migalesc si sa imi bat capul cu tot felul de modele aplicate sau realizate de mine. Inca mai exersez cand am timp si persoane cu rabdare (daca nu astepti sa se usuce fiecare strat, degeaba ma mai chinui!)

4. As asculta oameni si mi-as da cu parerea. Sunt convinsa ca as gasi pe cineva care sa ma plateasca pentru a sta sa ascult tot felul de povesti 🙂

5. Ma fac organizator de evenimente! Pentru ca de vreo 3 ani si ceva imi bat capul cu tot felul de personaje care nu vor sa inteleaga cum sta treaba. Si pentru ca imi place sa ma agit sa iasa bine. Asa as avea ocazia sa le dau peste nas nu numai in scris, ci si live – muhaha

Sunt convinsa ca punctele 2,3, 4 si 5 pot fi realizate fara probleme si in timpul liber, insa daca vrem sa facem o treaba buna, o facem full time!

Leapsa merge catre cine are pasiuni nespuse si catre: Andrei Basoc si Andreea Sofrone. Astept cu nerabdare raspunsurile!

Ce mai cauta lumea:
  • gulere din margele
  • confectionarea gulerelor din margele

3 thoughts on “Cum as castiga din pasiunile mele?”

    1. Cum as putea spune “NU” unui argesean?! 😛
      Abia astept sa vad cu ce ne incanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *