M-am bucurat enorm cand am aflat ca dupa o saptamana de batut capul cu piariste carora le-ar trebui o vacanta aveam sa merg la film – si nu la unul oarecare, ci la Strumpfii 3D! Oh, my Smurf!I-am asteptat pe omuletii astia cu sufletul la gura si ca pe-o paine calda avand in vedere ca in copilarie (acum 15 ani!) cei 5 aventurieri au sosit din Germania direct pe canapeaua mea, in .. plastic si plus. Ca si atunci, favoritii mei din film au fost Papa Strumpf si Strumpfita (Smurfette). De data aceasta, ei au aterizat in New York, tot pe o canapea.

Putin cam banal la inceput, insa din ce in ce mai amuzant in umatoarele minute, filmul combina perfect animatia cu filmarea live-action, ceea ce parca il face mai palpitant. Astfel, un incident ii face pe albastrei sa ajunga in Big Apple, urmariti fiind de nasosul vrajitor Gargamel (interpretat “live” de Hank Azaria) – cu scopul de a-i extermina pentru a capata puteri nemaiintalnite.

Echipa de strumpfi va cauta ajutor la Patrick, un simpatic viitor tatic ce-si va vedea viata data peste cap la aparitia albastrelor creaturi. Insa si ei, la randul lor il ajuta pe acesta – fara sa isi dea seama –┬á in campania de marketing pe care o avea de facut pentru a-si pastra job-ul intr-o companie de cosmetice.

Strumpfiti-o la film si va garantez ca la final:

– veti canta Strumpfomelodia

httpv://www.youtube.com/watch?v=Ifc2eDg-YU4

– va veti intreba cum este pizza cu inghetata! ­čÖé

– veti folosi cu atentie toaletele ecologice deoarece se poate ce acestea sa fie locuri ale magiei

– va veti lua o pisica. Daca va este frica sa mergeti undeva, o aruncati pe ea inainte si intrebati sec: “Ai murit?”. In cazul in care miorlaie inapoi, locul este sigur :))

Hi4!

httpv://youtu.be/7emiua3X4p4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *