Ieri, 23 august 2011, pe marile ecrane din Ro a aparut Cowboys & Aliens – un film cu Daniel Craig imbracat si Harrison Ford calare.

Actiunea se petrece intr-un sat linistit si sarac, unde apare acest Superman al scaietilor – Jake Lonergan (Daniel Craig) – care va conduce o revolta impotriva unor creaturi extrem de hidoase venite pe Terra pentru a ne fura aurul (cred ca la ei este acum Tezaurul nostru).

Primul semn care a confirmat existenta monstrilor cu 4 maini si 2 picioare pe planeta a fost atunci cand un nene se duce sa isi faca treburile in rau si tzaca-paca i-a suparat pe irascibili. Si apoi a aparut Harrison Ford. Calare. – Face el pe Gigi Duru jumatate din film, dar pana la urma se calmeaza.

Cu toate ca Daniel este baiat simpatic si cu ochi misto, nu pot sa nu il intreb de unde mama lu’ Stefan cel Mare stia el la ce foloseste bratarica de la mana lui si mai ales cum!? Ca prospect nu avea! Veti vedea ca o sa fie un moment “WTF” cand apar creaturile venite din alt univers si se apuca sa rapeasca oamenii din satucul ala linistit si fara bani pentru ca le ingreunau procesul de extragere a aurului si pentru a le studia slabiciunile.

Neaparat de studiat fenomenul Olivia Wilde – Angelina Jolie a vestului salbatic ­čÖé

Eu zic sa aveti grija pe unde calcati daca mai mergeti pe la Rosia Montana. Cine stie pe unde si-au instalat cortul verziturile alea urate.

Invataminte:

“Nu pot sa te iert de pacate daca nu ti le amintesti”

“Te luam si pe tine. Avem un caine, un copil, de ce nu si o femeie?”

Spargi unuia un dinte si daca te intreaba de ce, ii spui: “Shut up! I’m thinking!”

httpv://www.youtube.com/watch?v=Az3z1Ih6VSI&feature=player_embedded

2 thoughts on “Cowboys & Aliens”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *