Dupa cum toata suflarea stie, vineri a fost ziua mea de nastere, ziua in care s-au implinit 23 de ani de cand comanda in tara berzelor a fost livrata. Si tot atata timp de cand mama are un certificat de garantie pe numele meu. Si cum acest moment este musai de trecut in calendar, am hotarat sa il marchez cu un rasfat al papilelor gustative atat ale mele cat si ale celor care mi-au fost alaturi.
Avand in vedere ca nu sunt prea multe magazine de unde as fi putut comanda ceva deosebit, am apelat la Choco Fashion alegand varianta cu crema de vanilie cu extract de cafea si un strat de mousse din ciocolata cu lapte si cafea – fapt ce a dus la aparitia unui nou cuvant in vocabularul limbii romane: “diabeti” – mai mult decat diabet, deoarece nu poti sa te opresti la o singura felie de tort, chiar daca iti dai peste cap dieta.
Cand spui Choco Fashion este clar ca te referi la ciocolata belgiana de o finete cum foarte rar intalnesti prin cofetariile si magazinele ce promit asta, iar combinatiile de arome sunt exact ceea ce ar trebui sa primesti de la un tort aniversar.
Mentionez ca acest post a fost scris datorita faptului ca am fost profund impresionata de calitatea produselor, dar si de profesionalismul celor care au contribuit la fericirea mea 🙂
aici de fata, vreau sa confirm ca tortul a fost genial!! greu de descris in cuvinte, ci doar in sunete de genul “hmmm’, “ooo” “ymmm”
Foarte tare