Oamenii normali ies la bere sau se uita la un film sambata seara. Bloggerii sunt invitati la evenimente private.

Cum era de asteptat, eu m-am aflat in cea de-a doua tabara, la invitatia agentiei AS de a participa la o degustare VIP de produs yummy yummy ce se va lansa curand pe piata in Romania. Despre acesta nu va pot spune foarte multe pana la momentul potrivit, insa voi povesti cum a fost acolo si ce anume ma face sa laud agentia care s-a ocupat de acest eveniment.

In primul rand, locul ales a fost unul deosebit, cu tansportul si accesul asigurate de catre organizatori. Evenimentul a avut loc undeva la marginea Bucurestiului, intr-o zona de vis – cand voi fi celebra si bogata acolo imi voi construi palatul  – , astfel ca am ajuns acolo cu o limuzina pe care nu imi mai amintesc ce scria, dar avea sampanie buna. Nefiind pregatiti pentru asa ceva, multi dintre noi nu au avut tinute de gala, insa nu erau singurii.

In al doilea rand, la locul “faptei” am fost intampinati de 4 hostese ce nu pot fi descrise in cuvinte. Pana si eu am ramas afara cateva minute pentru a ma holba la ele. Nu stiu cum si de catre cine au fost selectate, insa clar cei de la “casting” si-au facut bine treaba 🙂

Tratamentul VIP chiar a fost conform asteptarilor, in adevaratul sens al cuvantului: produsul X, caviar, sampanie dintre cele mai fine, oameni de calitate. Si da, aveau si garderoba.

Nu stiu cum au reusit cei din agentie sa aduca Raiul pe pamant, insa aseara clar am fost in el si ne-am despartit destul de tarziu, cand a fost nevoie de mine la o alta petrecere.

Pe scurt: Daca vreti sa aveti parte de un eveniment reusit, puteti apela cu incredere la serviciile AS.

P.S. Desi Auras nu era pe liste, se pare ca a fost acolo. Omul are metodele lui.

5 thoughts on “Degustare si petrecere ca la carte”

  1. Pingback: A.S. Party

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *