Aplauze, va rog! Si fara blitzuri! A fost o editie speciala Vocea Romaniei (9 decembrie 2011)! Pentru ca am fost eu in public. Multumesc si acum sa trecem la lucruri mai serioase:

Mai oameni buni, nu se poate sa te duci acolo si sa te astepti sa auzi voci slabe! Pur si simplu nu ai cum. Atat concurentii cat si evenimentul in sine iti transmit vibratii ce nu-ti dispar usor si poate fi denumit fara doar si poate un spectacol continuu. De la umorul lui Bartos (Bartos: “Esti atat de frumoasa cand vorbesti!” – Loredana: “Si cand cant?” – Bartos: “Esti atat de frumoasa cand vorbesti!”) pana la coregrafii mai mult decat energice ale echipei de dans ProTv, totul a fost pus la punct pana in cel mai mic detaliu, toti isi fac treaba perfect, nimic nu este intamplator.

Si da, Kate Ryan (cunoscuta pentru melodiile ““Voyage, Voyage” si Ella Elle L’a” si pentru faptul ca vine din tara unde ciocolata e perfecta – Belgia) a emanat sex-appeal prin toti porii!

Nu imi propun sa ridic nimanui statuie, pentru ca stiti ca nu imi sta in caracter, insa a fost unul dintre cele mai bune concerte live la care am asistat in ultima vreme si pentru asta ii multumesc tanarului Toma Nicolau care a facut posibil acest lucru si de la care asteptam toti fotografii, el fiind un maestru in ale apasarii pe buton.

Acum sunt trista. M-am intors acasa. O fata singura-n noapte…

httpv://www.youtube.com/watch?v=cpozEjkhNGY

P.S. Nu intrati la banuieli sau la presupuneri – ma refer strict la melodia care mi-a ajuns la suflet cantata fiind de Loredana, Oana Brutaru, Alexandra, Dragos Chircu, Iulian Canaf

P.S. 2 Look mom, i’m famous!

Ce mai cauta lumea:
  • vocea romaniei 11 decembrie
  • vocea romaniei din 11 decembrie
  • vocea romaniei 11 decembrie online

3 thoughts on “Vocea Romaniei – 9 decembrie 2011”

  1. juriu profi, eveniment profi.

    eu nu am avut ocazia sa merg in public, insa si la tv este un mare spectacol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *