Daca tot imi dedic serile acestui tip de emisiuni, am zis ca este cazul sa vad ce pot si copilasii de la XFactor – de data asta Antena 1, tot in public (petru ca la TV nu am rabdare).

Va spun de la inceput ca eu l-am sustinut pe Andrei Leonte, in primul rand pentru ca este la aceeasi facultate pe care am terminat-o si eu – Comunicare si Relatii Publice, UniBuc, dar si pentru ca dintre toti concurentii mi se pare cel mai talentat si mai simpatic. Sper sa nu ii treaca.

Nu putem incepe pana nu va spun doua vorbe despre MC (cel care trebuia sa ne faca sa nu ne plictisim in timpul pauzelor de publicitate sau pana incepea o noua etapa): ei bine, acest inegalabil si nemaintalnit baietas este clar ca isi dorea foarte mult sa puna mana pe un microfon, altul decat sprayul lui din baie. Si s-a activat cand a vazut ca “obiectul” are si un beculet rosu aprins! Am aflat ca il cheama Soso. Anne-Marie spune ca asta inseamna “So So Annoying” si tind sa ii dau dreptate.

Intr-un final, cuiva de la Antena i s-a facut mila de noi si a anuntat inceperea celor doua etape:

I. Melodia aleasa de public

Andrei Leonte – primul intrat pe scena si primul in sufletele noastre (evident, dintre cei care au urcat pe scena in aceasta seara), a interpretat “Supergirl” – Reamon si pentru asta a primit cateva minute de aplauze.

Diana Hetea – o versiune jalnica a melodiei “Alejandro” pentru care Lady Gaga nu ar fi deloc recunoscatoare. Se pare ca publicul a trollat-o  rau de tot alegandu-i melodia asta. Din pacate, nici tinuta nu a fost tocmai inspirata: nu te poti imbraca precum Anna Lesko daca nu esti… Anna Lesko!

Irina Florea – din Jimbolia. Mai mult zgomot decat cantec.

T&L – Trupa cu care inca nu inteleg de ce se mandreste Paula Seling. Au cantat “Love the way you lie” – Rihanna & Eminem. La inceput aveam impresia ca o sa imi placa de blonda si de mulatru. Insa era doar o impresie. + Acesta a fost inca unul din momentele in care mi-am dat seama ca Paula isi cunoaste limba: “Ma bucur ca publicul AU ales piesa asta”. Bucura-te.

Alin Vaduva – m-a dat pe spate aducand pe scena 9 balerine pentru piesa “Angel” – Robie Williams. Mi-a gasit punctul slab (fyi eu am facut balet cand eram copil).

Iulian Vasile – cand a urcat pe scena mi-am dat seama unde si pentru cine mergeu toti cocalarii langa care am stat in autocar. A cantat foarte bine piesa Tinei Turner – ” Simply the best”. Pana a inceput sa sara versuri.

II. Melodia aleasa de mentor

Andrei  – a facut pe Jason Mraz cantand “I’m yours”. Imi pare rau, insa baiatul asta m-a emotionat mai tare decat a facut-o Jason cand mi-a cantat pentru prima data melodia asta pe YouTube 🙂 !

Diana – si-a spalat pacatul venind cu o melodie mult mai energica si cu un spectacol de culori. Insa nu a renuntat la caciula ruseasca. Poate era racita…

Irina – daca nu falsa pe alocuri ar fi fost o versiune “Underneath your clothes” – Shakira destul de reusita. Daca. Atat de socat a fost Adrian Sana (mentorul vietii) incat a inventat si o expresie de mare angajament: “m-ai halucinat”.

Alin – a fost “Crazy” pe versurile lui Gnarls Barkley. Si a venit momentu de gluma seaca al lui Morar: “Cand ai intrat pe scena pe fotoliul ala, am crezut ca vei canta <Fotoliul din odaie>”. Da.

Iulian – “When a man loves a woman” cu mai multe chiuituri. Ca la Stefanesti.

T&L – trupa pentru care Paula se roaga de public sa trimita un SMS la 1313. Eu nu am trimis si nici nu o voi face. SIC! Cu toate astea, au avut o coregrafie draguta pentru melodia “Love takes over”, iar mulatrului ii sta mai bine in postura de Guetta decat Eminem.

 

Concluzie: Daca vreti sa castige cel mai bun dintre participantii acestei competitii, votati ANDREI la 1313. Merita. Daca vreti sa trollati, votati pe oricine altcineva. 🙂

Dani: “Adrian, mai lasa pixul ala din mana, ca ti-ai facut propriul piXfactor”

httpv://www.youtube.com/watch?v=tfTWHbtv_-Y

7 thoughts on “XFactor – 10 decembrie 2011”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *