Ca orice inceput bun: “In aceasta seara aveti acces la iubire, pace si libertate. Acestea nu vin prin telefonul mobil. Inchideti-l si faceti dragoste, nu razboi”

Hipioti si Bolsevici este o comedie care are in centru un triunghi amoros in epoca hippie – mai exact: inceputul anilor ‘70 in Canada. In rol principal este Star/Margaret (Ela Ionescu), o tanara de 26 de ani care cauta sa-si gaseasca drumul in viata. Aceasta va trebui curand sa aleaga dintre doi “pretendenti”: Jeff (Lari Giorgescu), de 19 ani – un dezertor american si Allan (Mihai Cuciumeanu), de 32 ani – fostul iubit.

Intrebarile care au rasarit imediat sunt: Ce-ar fi ca, din toti oamenii prezenti la un concert, tu sa alegi sa aduci acasa pentru o partida de sex fara obligatii, un virgin? Si cum e sa descoperi ca baiatul respectiv are 19 ani si este un american ce a dezertat pentru a nu fi trimis in Vietnam? Dar cum e ca imediat dupa ce ai spune ca seara s-a incheiat sa apara in casa ta fostul iubit – care acum a devenit om serios, agent de asigurari?

Ce va invinge la final? Dragostea pura sau siguranta zilei de maine? Intrebarile nasc optiuni, iar optiunile nasc alegeri…

In finalul spectacolului, Jeff  va va arata intr-un mod foarte original cum puteti sa opriti ploaia pentru a o face fericita pe cea de langa voi.

Stii cum il faci pe Dumnezeu sa rada? Ii spui planurile tale.

Oamenii sunt doar cei bolnavi de viata… Sunt cei care vor face ca lumina lor sa insufleteasca cerul.

Incetati sa mai planuiti viata mea doar ca sa o aranjati pe a voastra.

de Amiel Gladstone

Cu: Ela Ionescu, Lari Giorgescu, Mihai Cuciumeanu
Asistent regie: Flavia Giurgiu
Papusi: Cristina Barna
Regia: Felix Crainicu

Ultima reprezentatie va avea loc in data de 18 februarie a.c., ora 20.00 (La Scena, bineinteles) – va recomand sa nu ratati 1h20′ de comedie buna si sfaturi de viata pe care trebuie sa le prinzi din zbor.

One thought on “Hipioti si Bolsevici – La scena”

  1. Nemaipomenit! Inca se mai joaca! O piesa pe sufletul meu, actori minunati, mi-ar placea s-o vad din nou, dar din pacate nu se poate…
    O recomand tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *