Pana acum cativa ani, pentru mine 8 Martie a insemnat strict Ziua Mamei. Ziua in care ne imbracam frumusel, cu camasuta alba si mergeam sa ne facem poze medalion in chenar cu ghiocei pentru a-i face mamei o surpriza. Pentru care platea chiar ea.

Cum am terminat scoala generala s-au schimbat lucrurile.  Ziua Mamei a devenit brusc Ziua Femeii. Si luna Martie a devenit noua luna in care oferim cadouri in stanga si in dreapta (imediat dupa Februarie si inaintea lunii Decembrie).

Nu stiu voi, dar eu imi vreau Ziua Mamei inapoi! Sa ma duc la studioul foto si sa fac o fotografie special pentru mama mea. Sa o vad din nou cum deschide plicul in care este chipul meu printre floricele si adauga un an la albumul cu fotografii “8 Martie”. Si sa ii multumesc pentru ca este langa mine mereu (chiar daca ne despart 200 de kilometri), ca ma iubeste neconditionat, ca este cea mai zodia Leu din cate cunosc si imi intelege toate mofturile. La multi ani, mami!

—-

Pana reusesc sa imi iau ziua inapoi, m-am gandit sa ofer un cadou persoanei care imi spune ce reprezinta ziua de 8 martie pentru ea: cartea Povestile unei inimi scrisa de Diana Florina Cosmin, o agenda si o punguta de panza foarte simpatica. Astept raspunsurile pana in data de 12.03.2012, ora 12:12

UPDATE: Castigatoarea pachetului este Andreea Zghm. Felicitari! – te voi contacta pentru a-ti spune cum poti intra in posesia premiului. 🙂

Ce mai cauta lumea:
  • CUM NE IMBRACAM DE 8 MARTIE
  • 8 martie ziua femeii
  • ce reprezinta ziua de 8 martie
  • ziua mamei
  • 8 martie ziua femeii sau a mamei
  • https://korinams ro/2012/03/08/8-martie-ziua-mamei-sau-a-femeii/

3 thoughts on “8 Martie – Ziua Mamei sau a Femeii?”

  1. 8 martie e despre mama. 8 martie e atunci ea e rasfatata toata ziua si cand tata ii aduce flori si prajituri. 8 martie e atunci cand o facem sa se simta speciala pentru ca e mama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *