Stii cum faci o femeie fericita? Ii dai ciocolata.

Stii cum faci mai multe femei fericite in acelasi timp? Le duci la Heidi Chocoworld sa isi faca propria ciocolata in cadrul unui ChocoSeminar!

Aici le va fi prezentat tot procesul prin care trece boaba de cacao de cand este ea mica in pastaia ei, pana ajunge sa ii fie stoarsa si ultima urma de grasime. Mirosul de cacao difera de la o tara la alta (nu comentam, nu discriminam), insa Ghana se apropie de realitatea noastra cel mai mult.

Dupa ce sunt pisate, din aceste boabe rezulta lichiorul de cacao. Nu, nu are alcool, insa orice vi s-ar spune si oricum ati fi mituiti, NU gustati! Ciocolata nu va mai insemna acelasi lucru in urmatoarele minute si veti regreta clipa in care ati cedat ­čÖé

Teoria ca teoria, dar practica ne omoara! Am fost lasate (noi, fetele-fetele alese pe spranceana) sa ne jucam cu ciocolata si cu ingredientele. Inconstienti ciocolatieri, ati spune. Insa ce a urmat se numeste arta!

Atat va spun: ciocolata cu smileyfaces este a mea! ­čÖé

Unde e Heidi Chocoworld? Bdul Biruintei┬á 87, Pantelimon –┬á langa fabrica Tuborg – undeva dupa ceea ce credeti voi ca inseamna capatul pamantului.

Cand poti merge la ChocoSeminar? De marti pana sambata.  Aici programul complet.

Cat costa accesul la ChocoSeminar? 50 lei/ seminarul standard, 60 min; 80 lei/ seminarul premium, 120 min.

—-

Si ceva amuzant, de final:

2 thoughts on “Heidi Chocoworld – Momentul meu dulce”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *