Tocmai ce m-am intors de la un festival si va trimit la altul. Tot in Transilvania.

Este vorba despre Sibiu Fashion Week 2012, eveniment ce va avea loc in zilele de 8 si 9 iunie, in Piata Mare a Sibiului – da, locul acela de care mie imi este greu sa ma despart de fiecare data cand merg acolo. Este o editie baroc la care participa toti designerii renumiti ai Romaniei – pentru ca unii dintre ei au colectiile Baroc.

Prima seara se va incheia cu un concert Antonia, iar cea de-a doua, cu un concert Dj Project & Adela Popescu
Moderator eveniment: Nicolle Stanese

Printre semnatarii creatiilor de pe podium se vor numara: Doina Levinza, Liza Panait, Andra Andreescu, Rita Muresan, Mihaela Drafta, Abdra Clitan, Mircea Barbulescu, Ana Radu, Valentina Vidrascu, Loulou Boutique, Catinca Roman, Norina Stoica, Agnes Toma, Mihai Albu, Laura Lazar, Roxana Butnaru, Dorin Negrau, Ersa, Elena Perseil, Rhea Costa, Stephan Pelger, Kinga Varga, Mihaela Diaconu si Silvia Serban.

4 thoughts on “Sibiu Fashion Week 2012”

 1. Foarte proasta organizare.Pe langa faptul ca Antonia a avut un esec total pe scena si un playback de exceptie, spectacolul in sine nereusit.
  Si inainte sa va bateti cu pumnul in piept ca editia de vineri a fost o reusita, ar trebui sa va intrebati de ce a plecat incet incet lumea…pentru simplu motiv ca nu va tineti de cuvant.
  Spectacolul trebuia sa inceapa la ora 20 dar surpriza….a inceput la ora 21.A trebuit probabil sa asteptam elitele Sibiului sa vina incet incet,ca orasu-i mare si ajungi greu in centru.
  Respect pentru public clar nu a existat,numai la noi chemi omu la o anumita ora si spectacolul incepe dupa 2 zile.
  Bravo,ce sa zic,asta denota cat respect aveti pentru voi in primul rand,si apoi pt publicul care a venit sa va vada.

  1. Nu am fost prezenta, drept pentru care nu pot confirma spusele tale.
   In schimb, daca este adevarat ce spui, din greseli se invata si sunt convinsa ca data viitoare va fi perfect 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *